<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травеньвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.04.2022 3550

В Одесі 1 квітня пройде воєнна "Гуморина"

Традиційний одеський фестиваль гумору та сатири цьогоріч отримав назву "Гуморина-Джавеліна" та матиме особливу програму в умовах війни.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Суспільне Одеса".

Цьогорічна "Гуморина" розпочнеться з акції "Чемодан-вокзал-Росія". Захід стартуватиме о 10:30 біля центрального входу до Одеського залізничного вокзалу та триватиме годину.

Далі ж запланований благодійний онлайн-марафон на підтримку Збройних сил України та арт-виставка воєнної сатири. Вони триватимуть з 12:00 до 16:00. У святі візьмуть участі українські виконавці Олег Скрипка та Коля Серга.

Одеська міськрада транслюватиме "Гуморину-Джавеліну" на офіційному сайті. Також трансляція буде доступна в Telegram-каналі Одеса. Офіційно.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Одесі 1 квітня пройде воєнна "Гуморина" 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
01.04.2022 3550
Еще материалы раздела «Суспільство»