<
НОВИНИ ДНЯ: Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травня  Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортіввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.04.2022 11084

Синоптик розповіла про погоду наступного тижня

Наталка Діденко зазначила, що різкі перепади тиску можуть негативно позначитися на здоров'ї.

Українців чекає досить холодний початок тижня в Україні, навіть можливий мокрий сніг. Тепла погода збережеться тільки в східних областях.

Про це розповіла синоптик Наталія Діденко у Facebook. Пише УНІАН. 

Так, у неділю понеділок в Україні похолодання посилиться, навіть можливий мокрий сніг. При цьому вона зазначила, що тільки в східній частині збережеться тепла погода.

"Голова від таких синоптичних кульбітів трохи може протестувати, реагуйте на бурхливу діяльність атмосфери звичними ліками або способами, розумними і корисними, щоб тримати себе в рівновазі і здоров'ї, фізичному і не тільки", - зазначила синоптик.

За її словами, потепління відновиться з середини наступного тижня.

Як раніше повідомляв УНІАН, погода в Україні в суботу, 16 квітня, буде дуже теплою. Місцями стовпчик термометра підніметься до + 19.

Тепла погода буде на Сході, Півдні та більшості центральних областях. Тут повітря прогріється до + 13 ... +19 градусів. При цьому в західних, північних областях та Вінницькій області почнеться похолодання і стовпчик термометра покаже +6...+10 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Синоптик розповіла про погоду наступного тижня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
16.04.2022 11084
Еще материалы раздела «Суспільство»