<
НОВИНИ ДНЯ: Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: за яких умов  Коли не знаєте, що приготувати: три рецепти страв з мʼяса на вечерю  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.04.2022 2126

Президент привітав єврейську громаду України з Песахом

Володимир Зеленський звернувся до єврейської громади України з привітанням з нагоди Песаху.

Як передає Укрінформ, текст привітання опублікувала пресслужба глави держави.

"Шановна єврейська громадо України! Прийміть мої сердечні вітання з Песахом - святом, що знаменує оновлення світу i звільнення з рабства", - ідеться в привітанні.

Президент наголосив, що українці та євреї, яких об’єднують століття спільної історії, завжди цінували свободу: "Ми віками боролися за неї, ми продовжуємо відстоювати цю фундаментальну для нас цінність i сьогодні, згуртовані благородною метою - здолати російського агресора на українській землі, жити i творити у мирній, вільній та європейській Україні".

"Нехай це світле свято надихає ycix на добрі справи задля нашої перемоги над ворогом. Бажаю вам міцного здоров’я, злагоди i здійснення найзаповітніших мрій", - додав Зеленський.

Цьогоріч свято Песах відзначається з 15-го до 23 квітня.

Оценка материала:

5.00 / 2
Президент привітав єврейську громаду України з Песахом 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
16.04.2022 2126
Еще материалы раздела «Суспільство»