<
НОВИНИ ДНЯ: Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюансвсі новини дня
Бізнес
Технології
18.04.2022 1214

Google відкрив якісні супутникові зображення стратегічних об'єктів Росії

Google відкрив супутникові зображення стратегічних об'єктів Російської Федерації. Тепер їх можна подивитися у високій якості.

1___4998_650x410_18.04.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Defence Express.

Зазначається, що секретні полігони та військові об'єкти Росії тепер можливо роздивитися з роздільною здатністю близько до 0,5 метра на піксель. До цього вони були в гіршій якості, що не дозволяло розібрати деталі.

Зокрема, тепер в Google Maps є доступ до знімків єдиного російського авіаносця "Адмирал Кузнецов".

Також є можливість подивитися на базу зберігання ядерних боєприпасів поблизу Мурманська.

Крім того, на знімках зі супутника можна знайти полігон Ненокса, де зірвалась секретна ракета "Буревестник" з ядерною силовою установкою.

Варто зазначити, що стратегічної цінності такі знімки майже не мають, оскільки військові супутники мають значно кращу роздільну здатність.

Нагадаємо, омбудсмен Людмила Денісова повідомила, що Росія досі утримує в полоні 42 моряків трьох вантажних суден під прапором Домініки й Ліберії.

Оценка материала:

5.00 / 1
Google відкрив якісні супутникові зображення стратегічних об'єктів Росії 5.00 5 1
Бізнес / Технології
18.04.2022 1214
Еще материалы раздела «Технології»