<
НОВИНИ ДНЯ: Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Бізнес
Технології
06.08.2023 299

Google запустив інструменти для видалення особистої інформації користувачів

Google запустив нові інструменти, щоб допомогти користувачам відстежувати та видаляти результати пошуку про себе, зокрема неправдиву інформацію, небажані контактні дані або випадки порушення авторських прав.

Про це повідомляє видання Forbes.

Новий інструмент Google збиратиме результати пошуку про користувачів на персональній інформаційній панелі, щоб користувачі могли відстежувати, отримувати сповіщення про надходження нової інформації під час пошуку та робити запит на видалення результатів пошуку.

У компанії заявили, що процес видалення особистої інформації тепер є простішим у випадках з неправдивою інформацією, небажаними контактними даними, зокрема адреси чи номер телефону, або порушенням авторських прав.

В інших випадках з неточним або образливим контентом користувачі зможуть зробити запит до Google для видалення вмісту результатів пошуку, йдеться у повідомленні.

Також компанія анонсувала презентацію нового інструменту для батьків, щоб розмивати відверті зображення із результатів пошуку їхніх дітей.

Оценка материала:

5.00 / 1
Google запустив інструменти для видалення особистої інформації користувачів 5.00 5 1
Бізнес / Технології
06.08.2023 299
Еще материалы раздела «Технології»