<
НОВИНИ ДНЯ: Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцовсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.04.2022 5206

В Страсну п’ятницю в Україні буде "термічний острівець" - синоптик

Погода в Києві 22 квітня місцями може бути мокра, попередила експерт.

Погода в Україні у Страсну п’ятницю - 22 квітня, трохи зміниться, в нашій країні почне підвищуватися температура повітря.

Максимальна температура буде в межах +12…+16 градусів, повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook. Пише УНІАН. 

За її даними, "свіжішим виявиться термічний острівець" - на території Волинської, Рівненської, Житомирської та частини Київської областей температура становитиме +8…+13.

Експерт додала, що в більшості регіонів очікується хмарно з прояснення, повітря буде насичене вологою, періодично можливі дощі.

Діденко зазначила, що суха погода прогнозується на півдні української держави. Синоптик підкреслила, що надвечір опади припиняться на всій території країни.

"…У Києві 22-го квітня також тепло нарешті почне прокидатися, впродовж дня передбачається +10+12 градусів. Дощ завтра ймовірний, місцями. Може бути рвучким південно-східний вітер, не легковажте здоров'ям…", - додала вона.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Страсну п’ятницю в Україні буде "термічний острівець" - синоптик 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
22.04.2022 5206
Еще материалы раздела «Суспільство»