НОВИНИ ДНЯ: У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяцьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.04.2022 1232

Штормовий вітер, дощі та тепло. Як зміниться погода у великодні вихідні

Субота та неділя будуть теплими, проте місцями вітряними.

Наталка Діденко прогнозує потепління на Великдень, яке досягне піку у середині наступного тижня. Пише НВ. 

У суботу, 23 квітня, у більшості областей України буде тепло, з температурою до +12…+18 °C. На Заході країни дещо прохолодніше: +8…+13 °C.

Наталка Діденко попереджає про штормовий вітер, який торкнеться північних, центральних та південних областей. Будьте обережні, швидкість вітру досягатиме 15-20 м/с. На Заході та Сході України вітер помірний.

Опади очікують не на всій території країни, дощі пройдуть у суботу у західних, північних, центральних областях, а також на Одещині.

У столиці +14...+15 °C з невеликим дощем та сильний поривчастий вітер 15-18 м/с.

У великодню неділю, 24 квітня, на всій території України прогнозують тепло, близько +14…+20 °C.

Оценка материала:

5.00 / 1
Штормовий вітер, дощі та тепло. Як зміниться погода у великодні вихідні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
23.04.2022 1232
Еще материалы раздела «Суспільство»