<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Бізнес
Страхування
13.05.2022 929

Найбільша німецька страхова компанія Allianz може повністю вийти з РФ

Найбільша німецька страхова компанія Allianz, яка раніше перестала обслуговувати нових клієнтів в РФ, може повністю вийти з країни-агресора.

Про це заявив фінансовий директор компанії, повідомляє Reuters. Пише pravda.com.ua.

"Я б визначив ймовірність як дуже високу", – розповів фінансовий директор Джуліо Терзаріол у відповідь на запитання про шанси згортання своєї діяльності там.

У Allianz розраховують, що втрати від виходу з РФ можуть коливатися в діапазоні від 400 млн євро до 500 млн євро.

Чистий прибуток компанії у першому кварталі становив 561 млн євро, порівняно з 2,57 мільярда євро рік тому.

Ще у березні Allianz заявила, що припинить страхування нового бізнесу та не здійснюватиме нових інвестицій у Росії. На частку її операцій у Росії та Україні припадало менше 0,2% виручки та операційного прибутку компанії у 2021 році.

Загальний обсяг інвестицій у ці країни становить близько 0,3% інвестиційного портфеля в розмірі 808,5 млрд євро.

Оценка материала:

5.00 / 2
Найбільша німецька страхова компанія Allianz може повністю вийти з РФ 5.00 5 2
Бізнес / Страхування
13.05.2022 929
Еще материалы раздела «Страхування»