НОВИНИ ДНЯ: Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяцівсі новини дня
Бізнес
Страхування
20.05.2022 724

Страхова компанія Zurich продає свій бізнес в Росії

Швейцарська страхова компанія Zurich оголосила про продаж свого бізнесу в Росії. Також компанія має намір припинити комерційну діяльність в Росії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу компанії.

У компанії повідомили, що домовилися про продаж свого бізнесу в Росії 11 членам команди підрозділу.

"З новими власниками бізнес буде працювати самостійно під іншим брендом, а Zurich більше не буде вести діяльність в Росії. Угода дозволить новій компанії зберегти професійну команду з накопиченим страховим досвідом і продовжити обслуговування російського ринку", - йдеться в повідомленні.

Zurich Russia - страховик майна і збитку, що займає близько 0,3% російського ринку страхування. Її основною діяльністю є підтримка діяльності в Росії міжнародних клієнтів. У 2021 році валові премії "Цюріх Росія" склали близько 34 млн доларів, у тому числі 3 млн доларів від внутрішніх клієнтів.

Нагадаємо, раніше страхова компанія Zurich Insurance змінила свій логотип у соціальних мережах, щоб не асоціюватися з символом вторгнення російської армії в Україну.

Оценка материала:

5.00 / 2
Страхова компанія Zurich продає свій бізнес в Росії 5.00 5 2
Бізнес / Страхування
20.05.2022 724
Еще материалы раздела «Страхування»