НОВИНИ ДНЯ: Україна зможе бити за лінією фронту: Норвегія обіцяє значну кількість F-16 із найновішим озброєнням  "Два місяці будуть найважчими": експерт про сценарії війни, мобілізацію та що планує Путін  Млинці заварні на кефірі: рецепт із секретом  Статус PESEL UKR: які будуть нові правила отримання захисту у Польщі  Зміна тренду: споживчі настрої українців покращилися з початком весни  Чи знищать Кримський міст до середини липня: реакція ВМС на статтю The Sun  Як розтопити вершкове масло: кілька порадвсі новини дня
Життя та Стиль
Події
03.04.2022 1011

«Він документував війну»: Ткаченко висловив співчуття сім'ї загиблого журналіста Левіна

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко висловив співчуття сім‘ї та рідним фотожурналіста Макса Левіна, якого вбили загарбники на Київщині.

630_360_1647951113-730_03.04.22

Про це в Телеграмі написав урядовець, передає Укрінформ.

«Страшна новина сьогодні облетіла Україну: вбили фотожурналіста Макса Левіна. Він документував війну, роблячи світлини в гарячих точках. Мої щирі співчуття сім‘ї та рідним. Ми ніколи не пробачимо вбивств та воєнні злочини рф проти представників ЗМІ. Які, на жаль, стаються все частіше. Винні обов’язково будуть притягнуті до відповідальності», - поінформував Ткаченко.

Він також оприлюднив реквізити, за якими можна допомогти близьким Макса Левіна, в якого залишилося четверо дітей та дружина.

Монобанк: 4441114420335646 – Зоряна Стельмах

ПриватБанк: 5168757403122528 – Інна Варениця

Як повідомлялося, за фактом убивства на Київщині фотожурналіста Максима Левіна порушено кримінальну справу.

За попередньою інформацією, беззбройного Левіна військовослужбовці збройних сил рф вбили двома пострілами зі стрілецької зброї.

Максим Левін – відомий український фотокореспондент та документальний фотограф і оператор. Співпрацював з Reuters, BBC, TRT World, Associated Press, Hromadske, LB.ua

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Оценка материала:

5.00 / 1
«Він документував війну»: Ткаченко висловив співчуття сім'ї загиблого журналіста Левіна 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
03.04.2022 1011
Еще материалы раздела «Події»