НОВИНИ ДНЯ: Саміт миру у Швейцарії: Портников попередив про "пастку" Китаю для України  Секретар РНБО України назвав умови для перевороту проти Путіна  Україна зможе бити за лінією фронту: Норвегія обіцяє значну кількість F-16 із найновішим озброєнням  Синоптик прогнозує заморозки в Україні: де та коли буде "мінус"  Секретар РНБО відповів на заклик США не бити по НПЗ в Росії  Весна дійшла до піку і повернула на зиму: які сюрпризи готує погода  Зливи з грозами, а у Карпатах до 0 градусів: прогноз погоди на тижденьвсі новини дня
Бізнес
Технології
20.06.2022 491

Telegram запустив платну підписку Premium

Популярний месенджер Telegram запустив платну підписку Telegram Premium.

Про це йдеться у блозі Telegram.

«Після оформлення підписки Telegram Premium практично всі ліміти у застосунку збільшуються вдвічі. Підписники матимуть змогу завантажувати файли об'ємом до 4 ГБ, завантажувати файли на максимальній швидкості, надсилати унікальні стікери і реакції, використовувати додаткові інструменти для керування чатами – і отримають чимало інших переваг. При цьому всі наявні функції, на які користувачі звикли покладатися за майже десять років, залишаються безкоштовними для всіх», - заявили в компанії.

Більше того, навіть ті, хто не має Telegram Premium, зможуть отримати деякі переваги, доступні власникам підписки.

Наприклад, всі користувачі можуть завантажувати великі файли і переглядати стікери, відправлені підписниками, а також приєднуватися до раніше доданих ексклюзивних реакцій на повідомлення, збільшуючи лічильник поруч із ними.

«У майбутньому власникам підписки Telegram Premium стануть доступні й інші ексклюзивні функції. Проте нові можливості, як і раніше, відкриватимуться для всіх користувачів — і з'являтимуться у Telegram раніше, ніж у будь-яких інших популярних месенджерах із великою аудиторією», - зазначили у компанії.

Оценка материала:

5.00 / 1
Telegram запустив платну підписку Premium 5.00 5 1
Бізнес / Технології
20.06.2022 491
Еще материалы раздела «Технології»