НОВИНИ ДНЯ: Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причину  Хто з військовозобов'язаних може законно відмовитися від повістки – пояснення юристки  Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистів  На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березня  Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецептвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.06.2022 1194

В Україну прийде затяжна спека до +35-ти: як довго вона триватиме

Погода в Україні буде сильно спекотною до кінця червня й на початку липня. Пік "пекла" очікується у вівторок, 28-го, а незначне полегшення - в перших числах липня.

Що буде далі з погодою - пише rbc.ua.

Прогноз на понеділок

За даними синоптика Наталки Діденко, понеділок 27 червня в Україні буде з високою температурою повітря.

Вдень температура повітря підвищиться до +28+32 градусів. Вітер східний, помірний, на півдні та південному сході може бути часом сильним.

Дощів завтра буде мало: пройдуть в Приазов'ї, Криму та вдень подекуди локальні - у західних областях.

Що буде з погодою далі

Пік спеки, за даними Укргідрометцентру, очікується у вівторок 28 червня. На більшості територій температура +32+35 градусів, дощів не очікується.

Далі спека триватиме, однак, місцями будуть грози та дощі. Найвищою температура 29 червня - 1 липня очікується на заході України.

Згідно з ресурсом Meteoprog, полегшення спеки (за прогнозом для Києва) слід очікувати 3 липня. Щоправда, так буде недовго - згодом температура знову підвищиться до +30 градусів і вище.

"Для Києва понеділок, та й практично весь новий тиждень, обіцяє спекотну погоду. Дощів завтра, 28-го червня, у столиці не буде", - попередила Наталка Діденко.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну прийде затяжна спека до +35-ти: як довго вона триватиме 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
27.06.2022 1194
Еще материалы раздела «Суспільство»