НОВИНИ ДНЯ: Таємнича далекобійна зброя України: чим луплять по території РФ — огляд  Заморозки та дощі: до України суне циклон  Байден не вірить, що напад Ірану на Ізраїль переросте у ширшу війну – Кірбі  Найбільші медіа США закликали Байдена і Трампа провести дебати  За адресою, на роботі, на блокпосту. Повістки можуть вручати не тільки ТЦК  Синоптики дали прогноз на робочий тиждень  В яку суму Україні обходиться один мобілізований громадянин у рік: названо цифрувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.06.2022 873

Для жителів тимчасово окупованих територій запустили додаткову «гарячу лінію»

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України запустило додатковий номер гарячої лінії для жителів тимчасово окупованих територій.

630_360_1536173287-5237_27.06.22

Як передає Укрінформ, про це міністерство повідомляє у Фейсбуці.

“Розпочав роботу додатковий канал зв’язку гарячої лінії Мінреінтеграції з кризових питань для громадян, які перебувають за кордоном або на тимчасово окупованих територіях”, - ідеться в повідомленні.

У Мінреінтеграції пояснили, що якщо у жителів ТОТ відсутній мобільний зв’язок, але є доступ до інтернету, вони можуть залишити повідомлення або зателефонувати через мобільні застосунки WatsUpp/Telegram/Viber за номером +38(096) 078 84 33 (цілодобово).

Громадяни за цим номером можуть отримати інформацію з гуманітарних питань, щодо отримання статусу внутрішньо переміщеної особи, а також інформацію щодо повернення з тимчасово окупованих територій, в тому числі осіб, що були примусово переміщені до росії.

Як повідомляв Укрінформ, 21 червня Мінреінтеграції оновило актуальний перелік громад у районах бойових дій, на тимчасово захоплених територіях і тих, що перебувають в оточенні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Для жителів тимчасово окупованих територій запустили додаткову «гарячу лінію» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
27.06.2022 873
Еще материалы раздела «Суспільство»