НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.06.2022 864

Для жителів тимчасово окупованих територій запустили додаткову «гарячу лінію»

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України запустило додатковий номер гарячої лінії для жителів тимчасово окупованих територій.

630_360_1536173287-5237_27.06.22

Як передає Укрінформ, про це міністерство повідомляє у Фейсбуці.

“Розпочав роботу додатковий канал зв’язку гарячої лінії Мінреінтеграції з кризових питань для громадян, які перебувають за кордоном або на тимчасово окупованих територіях”, - ідеться в повідомленні.

У Мінреінтеграції пояснили, що якщо у жителів ТОТ відсутній мобільний зв’язок, але є доступ до інтернету, вони можуть залишити повідомлення або зателефонувати через мобільні застосунки WatsUpp/Telegram/Viber за номером +38(096) 078 84 33 (цілодобово).

Громадяни за цим номером можуть отримати інформацію з гуманітарних питань, щодо отримання статусу внутрішньо переміщеної особи, а також інформацію щодо повернення з тимчасово окупованих територій, в тому числі осіб, що були примусово переміщені до росії.

Як повідомляв Укрінформ, 21 червня Мінреінтеграції оновило актуальний перелік громад у районах бойових дій, на тимчасово захоплених територіях і тих, що перебувають в оточенні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Для жителів тимчасово окупованих територій запустили додаткову «гарячу лінію» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
27.06.2022 864
Еще материалы раздела «Суспільство»