НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.06.2022 1594

Бюджетний рецепт рогаликів: миска солодощів всього за 120 грн

Аби порадувати родину солодощами, не треба витрачати пів сімейного бюджету. Пропонуємо вам бюджетний рецепт солодких вершкових рогаликів, на які ви витратите близько 120 грн, а отримаєте понад дві дюжини смаколиків.

Рецептом поділилася відома українська кулінарка Лілія Цвіт. Пише rbc.ua.

Інгредієнти на 24-28 шт.:

  • сир кисломолочний (домашній чи магазинний) - 300 г (50 грн)
  • масло - 150 г (55 грн)
  • борошно - 250 г (6 грн)
  • розпушувач - 1 ч. л. (3 грн)
  • цукор для посипання - 100 г (3 грн)

Всього на миску рогаликів ви витратите близько 120 гривень.

Покрокове приготування

Перетріть сир з розтопленим вершковим маслом. Додайте борошно, розпушувач і замісіть тісто. Борошна може піти більше або менше залежно від того, наскільки вологий сир.

Посипте робочу поверхню борошном і викладіть туди половину тіста. Розкатайте до товщини приблизно півсантиметра. Виріжте тарілкою круг, щоб краї вийшли рівними. Розріжте круг на 8 рівних частин. Кожну посипте цукром, скрутіть в рогалик і промокніть зверху цукром.

Має вийти від 24 до 28 рогаликів, адже з обрізків тіста вийде ще одна порція рогаликів.

Викладіть рогалики на пергамент на відстані один від одного. І в духовку на 20-30 хвилин при 170 градусах. Наші рогалики готові!

Оценка материала:

5.00 / 2
Бюджетний рецепт рогаликів: миска солодощів всього за 120 грн 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
28.06.2022 1594
Еще материалы раздела «Суспільство»