НОВИНИ ДНЯ: Чи мають українці право проживати у Польщі після ануляції PESEL UKR: пояснення  Міноборони РФ змінило командувача ЧФ для захисту кораблів від ударів ЗСУ, - ISW  В Україні 19 березня переважатиме дощова та прохолодна погода  Путін перемагає у виборах у РФ з "рекордним" результатом, - ЦВК  Чи застосує Вашингтон ленд-ліз для України: британський полковник розповів про настрої в США  Путін залякує, проте сам боїться війни з НАТО: в Європі пояснили, навіщо диктатор "сіє страх" на Заході  Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять дніввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.06.2022 13655

Рідкісна прохолода. Скільки в Україні триватиме виснажлива спека — прогноз

Синоптики передбачають короткочасне похолодання, яке торкнеться лише деяких регіонів країни. Відчути прохолоду та відпочити від літньої спеки зможуть переважно мешканці західних областей.

Червень, як і липень, виявився спекотним місяцем з рідкісними короткочасними опадами. Згідно з прогнозами синоптиків, сподіватися на похолодання та значне зниження температури не доводиться. Прохолода наздожене лише деякі області та міста. Більш комфортні періоди прогнозують у Києві, Івано-Франківську та Ужгороді. Пише НВ. 

Погода у Києві

У столиці похолодає вже на початку липня, 5, 6 та 7 липня очікують на температуру близько +22…+25 °C, а в нічний час і до +14…+15 °C. Можливі невеликі дощі, а також дощ із грозою.

Погода в Івано-Франківську

В Івано-Франківську мінімальні показники очікують у середу, 6 липня. Цього дня стовпчик термометра покаже +18 °C, а вже наступної ночі лише +12 °C. Потім температура знову почне зростати і залишиться високою протягом місяця.

Погода в Ужгороді

В Ужгороді останні дні червня та перші дні липня будуть особливо спекотними: близько +37…+38 °C. Прохолода настане лише у середу, 6 липня, проте триватиме зовсім недовго. Мінімальні показники температури на початку липня +24 °C вдень та +13 °C вночі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Рідкісна прохолода. Скільки в Україні триватиме виснажлива спека — прогноз 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
28.06.2022 13655
Еще материалы раздела «Суспільство»