<
НОВИНИ ДНЯ: Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.06.2022 1273

Укрпошта розпочала онлайн-продажі марки «Українська Мрія»

АТ «Укрпошта» розпочала продаж марки «Українська Мрія» на онлайн-платформах.

Про це повідомив гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Час X» настав — «Українська мрія» тепер у продажі онлайн», - зазначив він.

Зокрема, марка доступна в онлайн-магазинах Укрпошти, на платформі Rozetka, а також на Amazon та eBay.

Смілянський нагадав, що тираж марки - три мільйони. Укрпошта запровадила обмеження на придбання: одна людина може купити не більше 2 маркованих аркушів, 5 конвертів, 5 листівок.

Як повідомлялося, 27 лютого на аеродромі «Антонов» у Гостомелі під Києвом російські війська знищили флагман української авіації – Ан-225 «Мрія», на рахунку якого рекорди з перевезення максимального комерційного вантажу та найдовшого і найважчого в історії авіації моновантажу, вантажопідйомності.

Оценка материала:

5.00 / 2
Укрпошта розпочала онлайн-продажі марки «Українська Мрія» 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
29.06.2022 1273
Еще материалы раздела «Суспільство»