<
НОВИНИ ДНЯ: ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Україні  Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.07.2022 11826

В Україну суне холодний атмосферний фронт: де сильно знизиться температура

Погода в Україні суттєво зміниться з приходом холодного атмосферного фронту з заходу Європи. Через це температура на більшості територій знизиться до +22 градусів.

Якою буде синоптична ситуація в країні протягом наступного тижня - пише rbc.ua.

За даними синоптика Наталки Діденко, прохолода прийде в країну у середу-четвер, 6-7 липня. А перша частина тижня буде спекотною.

"В більшості наших областей з другої половини тижня спека послабне до +22+28 градусів, лише в східних областях та на південному сході України гарячіше повітря затримається", - повідомила синоптик.

Прогноз на 4 липня

Синоптик пише, що в понеділок у більшості областей температура становитиме протягом дня +28+34 градуси. Найближчої ночі мінімально очікується +15+21 градус.

Буде переважно сухо і сонячно.

У Києві понеділок буде гарячим, до +33 градусів, та сонячним, без дощів.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну суне холодний атмосферний фронт: де сильно знизиться температура 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
04.07.2022 11826
Еще материалы раздела «Суспільство»