НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.07.2022 990

Шампунь за 600 грн: у Мережі показали шокувальні ціни в окупованому Херсоні

Росіяни продовжують спустошувати гаманці людей, які залишилися у тимчасово окупованому українському Херсоні.

У тимчасово окупованому Херсоні російські загарбники призвели до того, що ціни на речі першої необхідності сягають космічних сум.

Відповідні фото докази опублікували в Telegram-каналі "Новини Миколаєва". Пише ТСН. 

Жителі тимчасово окупованого Херсону показали ціни на господарчі товари у місцевих магазинах. Так, цінник на звичайний шампунь, який в Україні коштує до 100 гривень, в Херсоні сягає 607 гривень.

За гель для душу, який в Україні коштує 90-110 гривень, жителям тимчасово окупованого Херсона доведеться віддати 450 гривень.

Як додає один із місцевих журналістів, ціна “економічного пакування” мила сягає 339 гривень. Водночас вартість товару вказана як в гривнях, так і в у валюті окупантів.

Нагадаємо, в окупованому Херсоні впровадили "натуральний обмін" товарів у магазинах.

Оценка материала:

5.00 / 2
Шампунь за 600 грн: у Мережі показали шокувальні ціни в окупованому Херсоні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
06.07.2022 990
Еще материалы раздела «Суспільство»