НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
06.07.2022 731

"Незабаром повернуся до дупи": люксембурзький футболіст "Спартака" анонсував приїзд до РФ

Люксембурзький футболіст московського "Спартака" Крістофер Мартінс Перейра потрапив у курйозну ситуацію з дописом у Instagram.

Так, 25-річний півзахисник звернувся до вболівальників, щоб повідомити, що він швидко повернеться до Росії з відпустки, але щось пішло не так. Пише ТСН. 

На своїй сторінці в соцмережі гравець зробив неоднозначний допис.

"Все гаразд. Я незабаром повернуся до дупи", – написав Перейра в сторіз, додавши тег "Москва, Росія" у райдужних кольорах ЛГБТ-прапора.

Цікаво, що за кілька хвилин співробітники столичної команди зв'язалися з футболістам, розповівши про його курйоз, і він виправив публікацію. Слово "дупа" гравець замінив на "назад", а райдужний геотег на чорно-білий.

Можливо, Перейра просто хотів розповісти правду, адже після запровадження санкцій щодо тамтешнього футболу за повномасштабне вторгнення до України, ситуація там саме та, як у першому випадку зазначив футболіст.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Незабаром повернуся до дупи": люксембурзький футболіст "Спартака" анонсував приїзд до РФ 5.00 5 2
Життя та Стиль / Спорт
06.07.2022 731
Еще материалы раздела «Спорт»