<
НОВИНИ ДНЯ: Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
06.07.2022 747

"Незабаром повернуся до дупи": люксембурзький футболіст "Спартака" анонсував приїзд до РФ

Люксембурзький футболіст московського "Спартака" Крістофер Мартінс Перейра потрапив у курйозну ситуацію з дописом у Instagram.

Так, 25-річний півзахисник звернувся до вболівальників, щоб повідомити, що він швидко повернеться до Росії з відпустки, але щось пішло не так. Пише ТСН. 

На своїй сторінці в соцмережі гравець зробив неоднозначний допис.

"Все гаразд. Я незабаром повернуся до дупи", – написав Перейра в сторіз, додавши тег "Москва, Росія" у райдужних кольорах ЛГБТ-прапора.

Цікаво, що за кілька хвилин співробітники столичної команди зв'язалися з футболістам, розповівши про його курйоз, і він виправив публікацію. Слово "дупа" гравець замінив на "назад", а райдужний геотег на чорно-білий.

Можливо, Перейра просто хотів розповісти правду, адже після запровадження санкцій щодо тамтешнього футболу за повномасштабне вторгнення до України, ситуація там саме та, як у першому випадку зазначив футболіст.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Незабаром повернуся до дупи": люксембурзький футболіст "Спартака" анонсував приїзд до РФ 5.00 5 2
Життя та Стиль / Спорт
06.07.2022 747
Еще материалы раздела «Спорт»