<
НОВИНИ ДНЯ: У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихіднівсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
07.07.2022 705

"Що зміниться, якщо Путіна не стане?": відома українська гімнастка назвала росіян зомбованими та недалекими людьми

Знаменита українська гімнастка Стелла Захарова заявила, що жителі РФ зомбовані, залякані та недалекі люди.

1d1ae3f9b0c9735d7a92000d07fb2611_07.07.22

Олімпійська чемпіонка 1980-го року зі спортивної гімнастики Стелла Захарова висловилася про росіян. Пише ТСН. 

"Що зміниться, якщо Путіна не стане? Нічого. Буде інший. А якщо і ні, то щоб зламати мислення та переконання росіян, треба не один десяток років. Я – олімпійська чемпіонка, яка виборола високе звання за часів Радянського Союзу. Не вважаю себе росіянкою, бо українка на 100%. У часи союзу нас жорстко контролювали і вбивали у голови, що захід – то зло та чорна діра. Ми боялися нового та перспективного, думати і мріяти про інше життя – не таке, як в радянському просторі. Людей залякували та вкручували у мізки ідеї, які шкодили розвитку самої людини як особистості. Комунізм – антилюдська ідеологія. Україна відокремилася, і ми зітхнули з полегшенням", - написала Захарова в Instagram.

Вона додала, що в Україні люди живуть значно краще, ніж в Росії, бо мають свободу слова.

"У нас з’явилось право на власну думку і можливість налаштувати своє життя так, як вважаємо за потрібне. Не все ідеально, але ми живемо краще, ніж в Росії – в рази. А в Рашці досі зомбовані, залякані, недалекі люди. Бо круто живуть близько 3% нелюдів, яким вигідно мати стадо малоосвічених, тупих, забитих "людішек", які вважають себе "велікім рускім народом", - зазначила вона.

Нагадаємо, волейболіст із РФ В'ячеслав Тарасов розповів про те, що Росія, Білорусь та Україна завжди були практично однією країною.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Що зміниться, якщо Путіна не стане?": відома українська гімнастка назвала росіян зомбованими та недалекими людьми 5.00 5 2
Життя та Стиль / Спорт
07.07.2022 705
Еще материалы раздела «Спорт»