<
НОВИНИ ДНЯ: Закон про мобілізацію: студенти проходитимуть обов'язкову базову військову підготовку – коли запрацює норма  Як приготувати паску в паперовій формі, чи потрібно змащувати форму маслом перед випіканням  Великодній календар: коли купувати вербу, пекти паску та зустрічати Радоницю  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Буданов пояснив, як змінилася армія РФ від початку повномасштабної війни  Меню на Великдень 2024: найкращі страви до святкового столу  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означаєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.07.2022 1720

Осадча показала, як путіністка Повалій заробляє криваві рублі

Українська телеведуча Катерина Осадча показала, як путіністка-зрадниця Таїсія Повалій виступала в РФ.

Співачка розважала росіян та заробляла криваві рублі в Муромі 8 липня. На концерті, присвяченому російському Дню сім'ї, кохання та вірності вона виконала "Мама-мамочка".  Пише ТСН. 

Зі свого боку, Осадча опублікувала відео у своїх Instagram-stories.

"Повалій продовжує співати у російських містах, як ні в чому не бувало. На відео Муром", – прокоментувала зірка.

Зауважимо, не так давно Ірина Білик розповіла, що чоловік Повалій також підтримує РФ. За її словами, Ліхута ще й тішиться тому, що окупанти вбивають українців та знищують міста та селища.

Нагадаємо, Таїсію Повалій зацькували в Мережі за перший від початку війни допис. У ньому артистка не розкаялася за свою позицію чи свого чоловіка, а заговорила про вірність.

Оценка материала:

5.00 / 2
Осадча показала, як путіністка Повалій заробляє криваві рублі 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
11.07.2022 1720
Еще материалы раздела «Суспільство»