НОВИНИ ДНЯ: Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіяхвсі новини дня
Політика
Світ
13.07.2022 636

Автору пісні "Я уеду жить в Лондон" і путіністу Лепсу заборонили в'їзд до Великої Британії

Російський співак та палкий прихильник Путіна Григорій Лепс більше не зможе поїхати до улюбленого міста.

Автору пісні "Я уеду жить в Лондон" заборонили в'їзд до Великої Британії через підтримку політики Путіна, а також через те, що музикант неодноразово відвідував окуповані Росією території України. Пише ТСН. 

Як розповів Лепс, він хотів отримати візу, аби поїхати до Лондона. Протягом чотирьох місяців розглядали його документи. Та в підсумку у візі Лепсу відмовили, про це пишуть російські ЗМІ.

"Наше улюблене місто, але мене вже туди не пускають", –  зазначив виконавець.

Окрім того, Лепс поскаржився на те, що довелося вже учетверте перенести його гастрольний тур Німеччиною.

"Я абсолютно впевнений, що він відбудеться – організатори на зв'язку. Хоча, враховуючи сучасні реалії і те, що відбувається в світі, який збожеволів, не знаю, як це буде", - розповів Лепс.

Також виконавець відверто розповів, що його музика стала нікому не потрібною в США. Якщо раніше він давав у Штатах 50 концертів на рік, то нині ж російська музика стала нецікавою.

Оценка материала:

5.00 / 2
Автору пісні "Я уеду жить в Лондон" і путіністу Лепсу заборонили в'їзд до Великої Британії 5.00 5 2
Політика / Світ
13.07.2022 636
Еще материалы раздела «Світ»