<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Світ
18.07.2022 801

Командувач авіації Британії назвав умову вступу у війну проти Росії

Росія є найбільшою загрозою для британської та європейської безпеки. Британія готова до війни з Москвою у разі загрози Лондону або ж іншим членам НАТО.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Sky news.

За словами командувача Королівськими Військово-повітряними силами Великої Британії Майка Вінґстона, британські літаки й пілоти готові до війни з Росією.

Вінґстон відзначив, що Росія стає дедалі агресивнішою й Британія повинна бути готовою до цього, оскільки війна в Україні була важливим уроком для усієї Європи.

"Для мене немає сумніву, що Росія - це найбільш нагальна загроза британській та європейській безпеці. Просто гляньте на її дії не лише в Україні. Не сумніваюсь, що ми тренуємось, аби бути готовими саме до цієї чіткої та наявної загрози", - заявив командувач авіації Британії.

Вінґстон наголосив, що Лондон та його партнери щодня працюють й здійснюють підготовку, що дає їхнім силам "перевагу в ближньому бою".

"Ми, звісно ж, сподіваємось, що до цього не дійде і достатньо лише стримування, але якщо настане день, коли Росія здійснить агресію проти держави НАТО, ми будемо готові", - додав командувач авіації.

Нагадаємо, РБК-Україна писало про те, що Британія нещодавно направила винищувачі до Швеції та Фінляндії для спільних навчань.

Оценка материала:

5.00 / 2
Командувач авіації Британії назвав умову вступу у війну проти Росії 5.00 5 2
Політика / Світ
18.07.2022 801
Еще материалы раздела «Світ»