<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отримання  Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішає  Демонтаж колишньої Арки дружби народів: у КМДА заявили про небезпеку  Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватиме  На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітня  Українців закликають не "світити" імена полонених на мітингах  Конгресмен США про те, коли Україна отримає допомогу: раніше, ніж будь-хто може подумативсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.07.2022 1355

Російська акторка Марія Машкова показала кадри з Києва і звернулася до росіян: "Те, що ми коїмо – це п*здець"

Відома російська акторка, донька путініста Володимира Машкова - Марія поділилася кадрами зі столиці України.

Рік тому російська акторка Марія Машкова приїздила до Києва, де гуляла разом з донькою. Пише ТСН. 

У себе на сторінці в Instagram зірка розмістила фото і відео своєї прогулянки Києвом, датовані березнем і травнем 2021 року.

Під відео Машкова звернулася до росіян і розповіла своїм співвітчизникам правду:

"Росія, як і раніше, вбиває мирних жителів, розповідаючи, що цілилася у військові основи злісного нацистського ворога. В ім'я збереження російського світу та припинення обмеження російської мови", - написала Машкова.

Акторка показала відео з прогулянки Києвом і пригадала, як вуличний музикант цієї миті виконував пісню російською мовою:

"Це відео від 1 травня 2021 року. Київ. Столиця, за твердженнями влади моєї країни, того самого нацизму. Парк Шевченка. Фон - вуличний музикант співає пісню. Російською. Але там щось про минуле…" – продовжила Марія.

Артистка ще декілька місяців тому говорила, що мріє побачити російського президента Путіна на Гаазькому трибуналі. Тепер, каже Машкова, вона хотітиме цього ще більше:

"Я декілька місяців тому писала, що хочу побачити в Гаазі В.В. Путіна, який відповідає за руйнування життя людей одразу у двох країнах. Моїй зокрема. Бажання переросло у мрію. Єдину зараз. Мої мрії мають властивість збуватися, але цього разу я постараюся мріяти щосили. Як ніколи раніше", - наголосила Машкова.

Нагадаємо, місяць тому Марія Машкова припинила спілкуватися зі своїм батьком, російським актором-путіністом Володимиром Машковим. Батько Марії публічно підтримує війну в Україні. Водночас він намагається нав'язати свої погляди доньці, яка мешкає у США та підтримує українців. Машков телефонував Марії, закликав її негайно повернутися до РФ та перепросити у росіян. Маша ж засуджує батька за його позицію.

Оценка материала:

5.00 / 4
Російська акторка Марія Машкова показала кадри з Києва і звернулася до росіян: "Те, що ми коїмо – це п*здець" 5.00 5 4
Життя та Стиль / Суспільство
22.07.2022 1355
Еще материалы раздела «Суспільство»