<
НОВИНИ ДНЯ: Погода в Україні на 30 квітня: що прогнозують синоптики  Росіянин зарізав двох українських військових у Німеччині: все, що відомо про трагедію  Чому на Великдень заведено фарбувати яйця, а потім битися крашанками  В Україну прийшов антициклон: якої погоди варто очікувати 30 квітня  Новий контрнаступ ЗСУ: аналітики оцінили перспективи  Війна в Україні триватиме до виборів у США – Боррель  Генерал-лейтенант ЗСУ назвав найкращий напрямок для контрнаступу Українивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.07.2022 1096

Де +19, а де до +35: перед вихідними в Україні очікуються температурні "гойдалки"

Останнім бастіоном свіжої погоди в Україні стане ця п'ятниця, 22 липня, коли в більшості областей переважатиме комфортна температура повітря. І вже на вихідних стовпчики термометра почнуть показувати "спекотні" градуси.

Про прогноз погоди повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

У більшості регіонів 22 липня температура повітря коливатиметься в межах +24+29 градусів. Більш прохолодно буде на північному сході України: від +19 до +23 градусів. Водночас у західних областях та в Одеській області +26+32 градуси. На Закарпатті значно спекотніше - температура досягатиме +35 градусів.

Дощі з грозами прогнозуються у Сумській, Полтавській, Чернігівській, Харківській, Луганській областях і подекуди на Донеччині. На решті територій очікується суха погода.

У Києві п'ятниця буде тепла та комфортна, адже впродовж дня стовпчик термометра показуватиме +26+28 градусів. На небі сяятиме сонце без жодного натяку на дощ.

"Вихідні в Україні загалом будуть гарячими, трохи свіжіші - на північному сході, також спека трохи осяде в неділю в західних областях. Періодичні дощі треба ловити - то на Сході, то на Заході, з закидами на прилеглі області", - попередила синоптикиня.

Оценка материала:

5.00 / 1
Де +19, а де до +35: перед вихідними в Україні очікуються температурні "гойдалки" 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
22.07.2022 1096
Еще материалы раздела «Суспільство»