<
НОВИНИ ДНЯ: Які обмеження для чоловіків за кордоном в новому законі про мобілізацію: перелік  Ці супи не дадуть стати стрункими: які обрати натомість  Критична демографічна ситуація: що хочуть запропонувати українцям, щоб зросла народжуваність  Спека чи зливи: що чекати від літа-2024   Командувач Нацгвардії: для окупації Харкова ворогу потрібні роки  Корисна і соковита шаурма: як приготувати смачний перекус вдома  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°всі новини дня
Політика
Світ
26.07.2022 715

«Росії доведеться повернути всі захоплені території України» - ексдержсекретар США

Кіссінджер закликав не поступатися Росії окупованими територіями.

Ексдержсекретар США і колишній радник президента США з нацбезпеки Генрі Кіссінджер заявив, що під час можливих майбутніх переговорів із Росією Захід та Україна повинні вимагати повернення всіх українських територій, захоплених після 24 лютого.

Про це він заявив у інтерв'ю телеканалу ZDF. Пише ТСН. 

"У нинішній ситуації лідери демократичних країн мають чітко усвідомлювати, про що вони готові вести переговори, а від чого вони не готові відмовлятися за жодних обставин. І робити це, безперечно, доведеться у повній співпраці з жертвами агресії. І це єдина мислима основа управління ситуацією типу Холодної війни", - сказав він.

За його словами, Росії доведеться повернути всі захоплені нею з початку війни території.

"Президент України неодноразово заявляв, і навіть зовсім недавно, що він не буде вести переговори про жодні українські території, які були українськими на момент початку війни. Так про що тут домовлятися?", - зазначив Кіссінджер.

Оценка материала:

5.00 / 1
«Росії доведеться повернути всі захоплені території України» - ексдержсекретар США 5.00 5 1
Політика / Світ
26.07.2022 715
Еще материалы раздела «Світ»