НОВИНИ ДНЯ: Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.07.2022 15706

Кінець літа. Синоптики дали прогноз, як довго протримається літня погода в Україні

Останній місяць літа стане перехідним періодом від літа до осені - це можна побачити у прогнозах синоптиків.

Значне похолодання чекає на мешканців Києва, Львова, Харкова, а Одесу та Миколаїв зміни температури торкнуться значно меншою мірою. У деяких містах навіть вересень радуватиме літньою температурою до +30 °C. Пише НВ. 

Київ

У Києві спека триватиме перші два тижні серпня, а вже в неділю, 14 серпня, температура впаде до +16 °C, а у понеділок до +14 °C. Похолодання зроблять ще більш відчутним сильні опади, які триватимуть кілька днів поспіль.

Львів

У Львові зниження температури настане у ті самі дати, що й у столиці: з 14 по 16 серпня температура не перевищить позначку +16 °C, можливі дощі, небо буде затягнуте хмарами.

Миколаїв

Миколаїв стане винятком із тенденції до похолодання. Навіть у перші дні вересня тут очікується температура до +30 °C. Мінімальні показники прогнозують у понеділок, 15 серпня, коли температура знизиться до +20 °C вдень та +17 °C у нічний час. Увечері також буде йти дощ.

Харків

У Харкові прохолодні дні прогнозують у проміжку з 16 по 19 серпня. Температура коливатиметься близько +16…+18 °C вдень та +8…+11 °C у нічний час.

Одеса

Для мешканців Одеси похолодання настане на початку третього тижня серпня: +33 °C зміняться температурою близько +19 °C вдень та 15 °C вночі. Незважаючи на зниження температури, опадів синоптики не прогнозують, дощ можливий лише у понеділок, 15 серпня.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кінець літа. Синоптики дали прогноз, як довго протримається літня погода в Україні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
31.07.2022 15706
Еще материалы раздела «Суспільство»