<
НОВИНИ ДНЯ: Оладки з яблуками: простий рецепт  Коли Радониця 2024 року: історія, звичаї та народні прикмети  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  "Не зможемо чекати". Шольц закликав Європу посилити ППО України з наявних запасів  Запечений сир "Камамбер" з багетом: рецепт для гарної вечері  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  В ЄК назвали умову для переговорів щодо продовження транзиту газу РФ через Українувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.08.2022 4654

Кабачкові оладки с кропом: швидкий рецепт від Євгена Клопотенка

Шефкухар Євген Клопотенко поділився зі своїми підписниками рецептом смачних смажених кабачкових оладок.

33d4bb598816831ebbdf2c11eacf79e4_01.08.22

Приготувати їх дуже просто і займає це лічені хвилини. На щастя кабачки в літній сезон знайти не складно. Клопотенко пропонує додати до кабачків трохи сушеного кропу та гарантує, що це буде дуже смачно. Пише ТСН. 

"Пропорції: 1 кабачок, 1 яйце, столова ложка сметани, 3-4 столові ложки борошна. Сушений кріп - скільки ваша душа бажає, але у межах розумного.

Потім можете піти далі і прокачувати смак кабачкових чим хочете: м'ята, часник, сир, гриби, кукурудза. Це та база, де всі ваші ігри мають сенс, бо кабачки більше відповідають по структурі і підлаштовуються під інші продукти. Смажити треба в розігрітій олії десь по 1-2 хвилині з кожного боку", - пишет шефкухар.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про три способи, як заморозити кабачки на зиму. Адже в розпал сезону ці овочі можна знайти в кожному магазині, а ось взимку купити їх не так просто.

Оценка материала:

5.00 / 3
Кабачкові оладки с кропом: швидкий рецепт від Євгена Клопотенка 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
01.08.2022 4654
Еще материалы раздела «Суспільство»