<
НОВИНИ ДНЯ: Bradley, M113 і не тільки. Пентагон готує пакет допомоги Україні, - Politico  Як зміниться погода в Україні найближчим часом: прогноз синоптиків на 23-26 квітня  Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнутивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.08.2022 695

Польоти до ЄС скасовуються: аеропорт "Ужгород" не готовий відновити авіасполучення – ОВА

Летовище не готове приймати, або відправляти цивільні рейси.

81993d6a3ec5723eab2ba2ebbc66dbee_01.08.22

Міжнародний аеропорт "Ужгород" не готовий відновити авіасполучення найближчим часом, бо небо над Закарпаттям закрите так, як і над усією Україною. Пише ТСН. 

Про це заявив очільник Закарпатської ОВА Віктор Микита.

За його словами, сьогодні летовище не готове приймати, або відправляти цивільні рейси на територію Європейського Союзу, аеропорт не має відповідних дозвільних документів для початку роботи.

"Небо над Україною закрите, так само як і закриті всі аеропорти. Немає підписаних документів з ЄС про можливість запуску регулярних рейсів на територію Євросоюзу", - зазначив він.

Світлосигнальна система, злітна смуга та інші елементи інфраструктури не готові приймати регулярні рейси тощо, додав він.

"Так, ми працюємо над приведенням аеропорту до вимог та сертифікації. Але ми говоримо про процес – довготривалий та системний. Тому зараз заяви про відновлення роботи аеропорту – це не більше, ніж бажання та наміри", - резюмував очільник ОВА.

Нагадаємо, вчора, 31 липня, з'явилася інформація, що в Україні "за місяць-другий" можуть відновити пасажирські авіарейси з аеропорту "Ужгород".

Оценка материала:

5.00 / 1
Польоти до ЄС скасовуються: аеропорт "Ужгород" не готовий відновити авіасполучення – ОВА 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
01.08.2022 695
Еще материалы раздела «Суспільство»