<
НОВИНИ ДНЯ: Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великденьвсі новини дня
Прес-релізи
Авторинок
26.08.2010 15:40 14892

Столичне Автошоу 2010 стартує факельним автопробігом

На початку вересня в серці українського автопрому – місті Запоріжжі – стартує факельний автопробіг, спрямований на підтримку цьогорічної рекламної  ідеї «Столичне Автошоу для палких сердець». До Києва вогонь «їде» на спеціально брендованих автомобілях, керують якими відомі автоспортсмени. Акція завершиться урочистим запаленням великого вогню, що стане символом Столичного Автошоу 2010.

 

Символічний вогонь розпочинає мандрівку на острові Хортиця і  протягом трьох днів передаватиметься з міста до міста на тюнінгованих автомобілях брендів-учасників Автошоу 2010. Склад «Вогняного автопоїзду» представляють автомобілі  ЗАЗ,  Renault, Opel, Nissan, Mercedes-Benz та інші.

«Ми впевнені, що дана акція стане справжньою прикрасою Столичного Автошоу 2010 та викличе додатковий інтерес у ЗМІ. Організація факельного автопробігу наповнить нашу центральну рекламну ідею «Автошоу для палких сердець» особливим змістом, адже вогонь, який з давніх-давен  вважається творцем цивілізації, дає нам два основні джерела життя – світло і тепло, які  здатні об’єднати та запалити наші серця» ­– коментує Ірина Міхальова,  Керівник Оргкомітету.

Кульмінацією факельного автопробігу буде прибуття автопоїзду на церемонію офіційного відкриття Столичного Автошоу о 12.00 10 вересня  на всіх авто-учасниках та з усіма запрошеними відомими особистостями. Варто зазначити, що в урочистому заході беруть участь чемпіони та  переможці багатьох автомобільних змагань, серед яких Чуканов Сергій, Ірина Протасова та Олександр Пащинський,  автожурналісти   Сергій Матусяк та Максим Моргунський та інші відомі особистості авторинку.  Відомо, що великий вогонь Автошоу 2010 запалить президент Укравтопрому – Рєзник Михайло Борисович.  «Вогонь Автошоу»  буде символічно палати усі три дні біля головної сцени.

 

Організатор факельного автопробігу та Столичного Автошоу – Українська Автомобільна Корпорація – транснаціональна корпорація, лідер автомобільного ринку України; найбільший виробник, дистриб’ютор  та постачальник високоякісних сервісних послуг; єдина компанія в Україні з повним циклом продукції; експортер автомобілів в країни СНГ та близького зарубіжжя.

 

 

Ми будемо інформувати про хід  

підготовки до Столичного АвтоШОУ та представлені новинки.  

Журналістів просимо акредитуватися наперед:

Пресс-центр оргкомітету

Столичного Автошоу:

Тел./факс: (044) 201-15-97

e-mail: mihaleva@ukravto.ua 

www.avtoshow.kiev.ua

 

Оценка материала:

3.17 / 6
Столичне Автошоу 2010 стартує факельним автопробігом 3.17 5 6
Прес-релізи / Авторинок
26.08.2010 15:40 14892
Еще материалы раздела «Авторинок»
  • Особливості та характеристики Lexus UX Особливості та характеристики Lexus UX

    У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.

    Авторинок 09.04.2024 363
  • Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще? Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще?

    Вивчіть ключові відмінності між Toyota Camry Elegance та Elegance+. Наш огляд допоможе зрозуміти, яка модель краще відповідає вашим потребам у комфорті, економічності та технологіях.

    Авторинок 13.03.2024 299
  • Особенности обслуживания электромотоциклов Особенности обслуживания электромотоциклов

    Обслуживание электромотоциклов необходимо для сохранения их надежной и безопасной работы. Регулярные проверки и обслуживание помогают выявлять и устранять потенциальные проблемы до их возникновения, что повышает безопасность водителя и окружающих на дороге.

    Авторинок 09.03.2024 280
  • Переваги та недоліки автоматичної коробки передач Переваги та недоліки автоматичної коробки передач

    Згідно зі статистикою, у країнах Європи близько 90% машин оснащені АКПП. Автошкола Таурус зосереджується на практичних аспектах водіння, допомагаючи студентам здобути навички для успішного керування автомобілем як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Зв’язатись з автошколою на осокорках https://taurus-school.kiev.ua/uk/osokorki можна за номером телефону +38 (067) 388-05-14. Філії школи розташовані в різних районах столиці, що дає змогу вибрати найбільш комфортний логістично варіант.

    Авторинок 01.02.2024 264
  • Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп

    Понад чотири роки в Україні працює автоматична система фото- і відеофіксації порушень ПДР. Відстежувати наявність штрафів і сплачувати їх можна за допомогою смартфону. Де саме перевіряти інформацію про винесені постанови та як швидко переказувати кошти — розповідаємо далі в статті.

    Авторинок 29.01.2024 370