НОВИНИ ДНЯ: Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Українівсі новини дня
Політика
Росія
10.08.2022 1220

Ексдепутат Держдуми РФ розповів, хто з оточення Путіна був проти повномасштабної війни в України

Тих, хто б у Кремлі повністю підтримав вторгнення, не було.

Ексдепутат Держдуми РФ, бізнесмен Ілля Пономарьов розповів, хто з оточення Путіна був проти війни, а хто навпаки підтримував вторгнення до України. Пише ТСН. 

Про це він розповів в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону.

"Я б сказав, повністю (ред. - підтримував війну) – мабуть, ніхто. Тобто я думаю, що людей, які, так скажімо, хвалилися і на цьому спекулювали, лише двоє. Це Шойгу і Патрушев. Єдина людина, яка висловилася відкрито проти війни в Раді безпеки, то був Козак (ред. - заступник керівника адміністрації президента Росії). За що, відповідно, постраждав. Людина, яка намагалася м'яко відмовити Путіна від ухвалення цього рішення, – це Сергій Наришкін", - розповів Пономарьов.

Він також додав, що Наришкін був "підсмажений на пательні" за те, що озвучив свою позицію публічно. Водночас Козак практично публічно про це сказав, витримав, але він єдиний, хто на Радбезі, ймовірно, проголосував проти.

"Але, за моєю інформацією, там було щось на кшталт голосування, і він єдиний проголосував проти", - зазначив ексдепутат Держдуми РФ.

Нагадаємо, 24 лютого Росія напала на Україну, завдавши серію ракетних та авіаударів по наших містах, зокрема і по Києву. Широкомасштабне вторгнення триває вже 167-й день (війна 8 років). Окупанти продовжують руйнувати українські села, селища і міста крилатими ракетами та авіабомбами, вбиваючи мирне населення та завдаючи нищівних руйнувань інфраструктурі.

Оценка материала:

5.00 / 3
Ексдепутат Держдуми РФ розповів, хто з оточення Путіна був проти повномасштабної війни в України 5.00 5 3
Політика / Росія
10.08.2022 1220
Еще материалы раздела «Росія»