НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Україна
12.08.2022 1938

Зганьбилися на весь світ. Дружина розповідає окупанту про вибухи в Криму: перехоплення ГУР

Після вибухів на авіабазі в окупованому Криму, росіяни фактично зганьбились на весь світ.

_twitter_com_12_650x410_12.08.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сторінку ГУР Міноборони України.

Українська розвідка змогла перехопити розмову дружини окупанта з непідконтрольних Україні території, в якій обговорювались нещодавні вибухи в окупованому Криму.

Жінка скептично відноситься до "офіційної" позиції окупаційної влади та вважає, що вибухи на авіабазі ганьблять росіян на весь світ. Також вона не розуміє чому розхвалене російське ППО не працює, що однозначно дає їй не кращу рекламу.

Чоловік під час розмови заявив, що росіяни не можуть "огризнутись" на такі витівки та розповів про слідкування США за російським ППО. Саме з цих причин українським військовим, за його словами, і вдається наносити влучні удари.

Нагадаємо, що раніше українська розвідка перехопила розмову, в якій йшла мова про розстріли окупантами один одного за дезертирство. Після цього загиблих оформлюють безвісти зниклими.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зганьбилися на весь світ. Дружина розповідає окупанту про вибухи в Криму: перехоплення ГУР 5.00 5 2
Політика / Україна
12.08.2022 1938
Еще материалы раздела «Україна»