<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
12.08.2022 194

Космецевтика: особливості складу та застосування

У космецевтичних засобах багато відмінностей від стандартних косметичних позицій. Вони несуть як декоративну, так і лікувальну функцію відрізняються за складом та мають свої особливості застосування. Такі засоби знаходяться посередині між фармацевтикою та класичною декоративною косметикою. Перед початком використання важливо знати всі особливі характеристики цієї продукції.

Що може входити до переліку засобів?

Для кращого розуміння космецевтичної продукції слід мати уявлення про її склад. Серед компонентів треба виділити наступне:

- антисептичні та протизапальні препарати у вигляді саліцилової кислоти або інших різновидів;
- обов'язково включені зволожуючі компоненти у вигляді гіалуронової кислоти;
- рятують від небажаної пігментації і забезпечують пілінг фруктові кислоти;
- антиоксидантні властивості надає вітамін Е та токофероли;
- антивіковий ефект досягається завдяки збільшеному вмісту керамідів;
- заспокійливу та пом'якшувальну дію мають екстракти водоростей, ікри риби та іншіх морськіх компонентів;
- обов'язковий SPF-захист забезпечується завдяки рослинним екстрактам, оліям та есенціям.

Ці компоненти у складі можуть бути у збільшеному обсязі, що відносить товари ближче до фармацевтичної групи. В мережі аптек Луцька «Бажаємо Здоров'я» можна здійснити покупку товарів за привабливою ціною. Тут ви отримаєте широкий асортимент та багатий вибір позицій. Вони можуть розподілятися за віковою групою або способом впливу.

Важливі моменти прийому

Оскільки основа розроблялася фармацевтами із застосуванням наукового підходу, тому в ідеалі засоби варто підбирати з косметологом. Він допоможе максимально точно визначити тип шкіри, виявити всі ключові проблеми та знайти склад, який підійде найкраще.

Враховуючи всі особливості компонентів, фахівець призначить курс застосування та докладно розпише, як і в якій кількості необхідно наносити засіб. Багато брендів надають докладну інструкцію до своїх продуктів. Тому покупку необхідно здійснювати, ґрунтуючись на своїх цілях. Звісно, є ризик, що товар може не підійти і доведеться підбирати інший різновид.

Завдяки тому, що активні компоненти мають високий відсоток концентрації, необхідно робити перерву у використанні звичної косметики. Це також зазначається в інструкції. Виробники у своїх колекціях надають покупцям можливість вибору й щоденних доглядових засобів. Такі продукти треба використовувати без перерв.

Через особливості та наближеність до лікувальних продуктів ці товари можна придбати виключно в аптечних пунктах. Вони відпускаються без рецепта, але можуть включатися до рекомендацій дерматолога або косметолога.

Оценка материала:

5.00 / 2
Космецевтика: особливості складу та застосування 5.00 5 2
Прес-релізи / Товари та послуги
12.08.2022 194
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Як обрати біотуалет для інваліда Як обрати біотуалет для інваліда

    Після повної чи часткової втрати активності та можливості переміщатися самостійно, людина не може обслуговувати себе самостійно і тим більше ходити до туалету. Для вирішення такого завдання виробники пропонують стільці-туалети, крісла та біотуалет для інвалідів для дому.

  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.

  • Гідронасоси Гідронасоси

    Гідронасос є серцем гідравлічної системи, адже це ключовий компонент будь-якої гідравлічної системи, адже він відповідає за перетворення механічної енергії на енергію потоку рідини. Ця рідина, зазвичай гідравлічне масло, циркулює по системі, приводячи в дію гідравлічні циліндри, мотори та інші механізми.

  • Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

    Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.