<
НОВИНИ ДНЯ: Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососемвсі новини дня
Політика
Росія
15.08.2022 1014

Жданов пояснив, чому Росії не вдасться перевести економіку на "воєнні рейки"

Росія вже втратила занадто багато часу, тому цей задум навряд вдасться реалізувати.

В Росії розпочалися спроба перевести військово-промисловий комплекс (ВПК), перевести економіку країни на воєнні рейки. Пише ТСН. 

Військовий експерт Олег Жданов вважає, що вже дуже пізно і Росія повністю провалила програму імпортозаміщення, тому без імпортних комплектувальних вони не зможуть виробляти ні види озброєнь, ні техніки.

Про це він розповів на своєму Youtube-каналі.

"Ну, наприклад, спроба відродити виробництво автомобіля "КАМАЗ" з двигуном "КАМАЗ-740", тобто той, що залишився у спадок від Радянського союзу, вона безуспішно провалилася, бо немає виробництва суміжників, які постачали комплектуючі для цього автомобіля. Сьогодні запустити "КАМАЗ" у старому виконанні виявилося неможливим. Єдине, що артилерійські системи вони можуть (виробляти – ред), бо там мінімум, і те, лише причіпні та самохідні у старому радянському виконанні, без вирішальних пристроїв, і без західних комплектувальних", - зазначив він.

Жданов підкреслив, що у будь-якому випадку на це потрібен час, а часу в Російської Федерації сьогодні вже практично не залишилося.

Нагадаємо, у Кремлі проводять "промислову мобілізацію" серед виробників зброї.

Оценка материала:

5.00 / 1
Жданов пояснив, чому Росії не вдасться перевести економіку на "воєнні рейки" 5.00 5 1
Політика / Росія
15.08.2022 1014
Еще материалы раздела «Росія»