<
НОВИНИ ДНЯ: На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощі  Від 18 травня для чоловіків зміняться правила перетину кордону: без якого документа не випустять  Рейтинг банків: де найбільше грошей українців  Прогноз погоди на 18-19 травня: де можливі дощі Температура повітря підвищиться.  Мобілізація з 25 років: у ЗМІ підрахували, на скільки тисяч збільшиться військо України  Мобілізація транспорту в Україні: Кабмін готує "сюрприз" для бізнесу – нардеп  Новий рівень стосунків: про що була зустріч Путіна і Сі, перші обіцянки та гучні заявивсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
26.08.2022 488

Простирадло з підігрівом: переваги, застосування, різноманіття

Постільна білизна вже давно і міцно увійшла в побут як невід'ємний елемент спального місця. Але є і такі новомодні різновиди, які тільки набирають популярність. Один з них – простирадло з підігрівом, що об'єднало класику і сучасні технології. Чим воно цікаве та які моделі сьогодні існують?

Які плюси у електропростирадла

Стандартне електропростирадло зовні майже не відрізняється від звичайного, хіба що виглядає трохи товстішим. Усередині розташований гнучкий нагрівальний елемент, який проходить по всій поверхні (за винятком декількох сантиметрів з краю) і надійно ізольований. Даний девайс працює від мережі, прогріває ліжко знизу і потоки тепла поступово спрямовуються вгору. Завдяки особливій і добре продуманій конструкції, він має безліч переваг:

- гарантує зручність завдяки тонким і невідчутним вставкам,

- призначений для зігріву, дарує комфорт і затишок,

- сприяє повноцінному відпочинку,

- відмінно розслабляє і заспокоює,

- має терапевтичний ефект,

- актуальний як при застуді, так і при ревматизмі або остеохондрозі,

- абсолютно не сушить повітря у порівнянні з традиційними обігрівачами,

- споживає зовсім небагато електроенергії,

- має надійну вологозахисну основу,

- абсолютно безпечний при правильній експлуатації.

Де і як застосовується

До вагомих переваг електричного простирадла також відноситься максимальна універсальність. Воно незамінне і вдома, і на дачі, зимовими вечорами і в прохолодне міжсезоння. Крім того, його широко використовують в клініках і реабілітаційних центрах, а ще в косметологічних салонах при виконанні процедур. Спеціалізований текстиль підходить не тільки для звичного використання за призначенням, але і для багатьох інших цілей. Як мінімум, це відмінний ігровий майданчик для дитини на холодній підлозі. По-друге, з його допомогою легко підсушувати взуття після дощу або мокрого снігу. До того ж, компактну, легку і практичну грілку можна брати з собою на природу і облаштовувати намет ночами. Особливо цікавий спосіб застосування придумали садівники – в якості імпровізованої теплиці для вирощування розсади і теплолюбних культур.

Модельний ряд

Численні обігрівальні прилади бувають всіляких кольорів, стильових напрямків і запропоновані в самих різних варіаціях:

- односпальні і двоспальні,

- від бавовняних і байкових до плюшевих і вовняних,

- з діапазоном потужності в межах 40-140 Вт,

- недорогі з вуглецевим волокном в силіконовій оболонці і модернізовані інфрачервоні з карбоновою ниткою,

- з базовим функціоналом і розширеними настройками.

Найпростіші простирадла з підігрівом працюють в одному режимі, оснащені світловим індикатором, їх не можна прати. Новітні розробки підтримують швидке нагрівання, передбачають роздільне регулювання зон нагріву, придатні для ручного або машинного прання. У них є функція підсвічування, кілька рівнів для індивідуального підлаштовування і навіть антиалергенна опція, спрямована проти розмноження пилових кліщів. Різноманітність варіантів дозволяє кожному знайти саме той, який влаштує за зовнішнім виглядом і технічними параметрами.

Оценка материала:

5.00 / 2
Простирадло з підігрівом: переваги, застосування, різноманіття 5.00 5 2
Прес-релізи / Товари та послуги
26.08.2022 488
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост

    Холодильник, в камерах которого не образуется иней — практичный, удобный в эксплуатации прибор. Реализованная в технике Samsung система No Frost позволяет обходиться без регулярного размораживания.

  • Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки: новая эра в деревообработке Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки: новая эра в деревообработке

    Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки революционизируют деревообрабатывающую отрасль. Узнайте об их преимуществах, технических характеристиках и влиянии на производство. Советы по выбору и использованию.

  • Як обрати біотуалет для інваліда Як обрати біотуалет для інваліда

    Після повної чи часткової втрати активності та можливості переміщатися самостійно, людина не може обслуговувати себе самостійно і тим більше ходити до туалету. Для вирішення такого завдання виробники пропонують стільці-туалети, крісла та біотуалет для інвалідів для дому.

  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.