<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Стосується Росії. У НАТО назвали Китаю умову для гарних відносин із Заходом  Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі СШАвсі новини дня
Політика
Світ
13.09.2022 673

Путін знає: у Кремлі вперше прокоментували поразку в Харківській області

Наразі продовжується звільнення населених пунктів від російських загарбників у Харківській та Донецькій областях.

393efd131f565ddcf8260aebb8385fc7_13.09.22

Речник російського президента Путіна Дмитро Пєсков вперше прокоментував успішний контрнаступ ЗСУ у Харківській області, який у Кремлі називають "перегрупуванням військ". Пише ТСН. 

Як повідомляють засоби масової пропаганди РФ, Пєсков на запитання "Як Путін відреагував на перегрупування сил?", відповів, що російському президенту усе доповідають і так звана "спеціальна військова операція" буде тривати до кінця.

"Зрозуміло, все, що відбувається, будь-які дії військових під час СВО (ред. - "спеціальна військова операція") доповідають верховному головнокомандувачу. Він перебуває у цілодобовому зв'язку і з міністром оборони, і з воєначальниками. Інакше й бути не може у ході СВО. СВО триває і продовжуватиметься до досягнення тих цілей, які спочатку були поставлені", - зазначив прессекретар очільника Кремля.

Варто зазначити, що наразі у Харківській області успішно триває контрнаступ ЗСУ, які звільнили вже від російських окупантів десятки населених пунктів. Як зазначили у Генштаб ЗСУ, наразі продовжується звільнення населених пунктів від російських загарбників у Харківській та Донецькій областях. Як повідомлялося раніше, під час відступу російські війська спішно кидають свої позиції та тікають вглиб тимчасово зайнятих територій або на територію РФ. Ця тенденція зберігається.

Нагадаємо, 24 лютого Росія напала на Україну, завдавши серію ракетних та авіаударів по наших містах, зокрема і по Києву. Широкомасштабне вторгнення триває вже 201-й день (війна 8 років). Окупанти продовжують руйнувати українські села, селища і міста крилатими ракетами та авіабомбами, вбиваючи мирне населення та завдаючи нищівних руйнувань інфраструктурі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін знає: у Кремлі вперше прокоментували поразку в Харківській області 5.00 5 1
Політика / Світ
13.09.2022 673
Еще материалы раздела «Світ»