НОВИНИ ДНЯ: Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експерт  У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІ  Прогноз погоди на 19 березня: де в Україні буде дощ і мокрий сніг  Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причину  Хто з військовозобов'язаних може законно відмовитися від повістки – пояснення юристки  Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистів  На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березнявсі новини дня
Життя та Стиль
Автоклуб
27.09.2022 1328

Сервісні центри МВС змінили правила видачі прав водія: що нового

Сервісні центри МВС змінили порядок отримання та заміни посвідчення водія. Тепер немає різниці куди звернутися, щоб відновити документи, скласти іспити або обміняти права водія.

_vodiyski_prava_brovary_net_ua__2__1_650x410_27.09.22

Про це повідомляє РБК-Україна із посиланням на прес-службу МВС України.

Тепер виконати ці процедури можна будь-де, незалежно від місця вашої реєстрації. Крім того, громадяни, які переїхали тимчасово жити в інше місце, можуть отримати посвідчення водія або скласти практичний іспит у будь-якому сервісному центрі МВС, незалежно від того, в якому підрозділі складено теоретичний іспит.

Особи, у яких закінчився термін позбавлення права керування, також можуть отримати своє посвідчення водія та скласти іспити у зручному для них центрі МВС.

Раніше ми повідомляли, що в деокупованих населених пунктах Харківської області почали працювати мобільні сервісні центри МВС, в яких можна перереєструвати автомобіль, або отримати право.

Також повідомлялося, що головний сервісний центр МВС України запустив сервіс "Калькулятор орієнтовної вартості реєстрації транспортного засобу".

Оценка материала:

5.00 / 2
Сервісні центри МВС змінили правила видачі прав водія: що нового 5.00 5 2
Життя та Стиль / Автоклуб
27.09.2022 1328
Еще материалы раздела «Автоклуб»