<
НОВИНИ ДНЯ: У ЦНАПі не оновлюються дані військовозобовʼязаного: що робити в такому випадку  Местами грозы. Синоптики рассказали о погоде на 19 мая в Украине  Резерв+ замість ТЦК. Як працює новий додаток для військовозобов'язаних  Новий закон про мобілізацію набув чинності: які основні зміни і кого вони стосуються  Бувають відмови. Що робити, якщо дані військовозобов'язаного не оновлюються в ЦНАПі  Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травня  Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватисявсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
26.09.2022 248

Топ-5 корисних гаджетів для контролю стану здоров'я

Здоров’я — це найцінніше, що є в людини. Якщо з ним виникли проблеми, якість життя суттєво знижується. Тому про нього потрібно дбати в той час, коли все добре. Якщо ж запізнитися, то лікуватися доведеться довго. Лікування захворювання не можна відкласти на пізніше, інакше воно прогресуватиме та наслідки його тільки посилюватимуться.

Які сучасні прилади вам допоможуть

Щоб дізнатися, що з організмом щось не так, не завжди потрібно йти до лікаря. Завдяки сучасним технологіям виявити проблему можна і вдома. Просто необхідно придбати декілька діагностичних приладів, використання яких в потрібний час допоможе зрозуміти, що потрібно навідатися до сімейного лікаря. Ось декілька з них:

- Пульсоксиметр. Про цей гаджет більшість дізналася лише після спалаху Ковід-19, адже раніше в ньому гострої необхідності не було. Зовні він схожий на прищіпку, яка одягається на палець та аналізує стан крові. Головне завдання пульсоксиметра полягає в визначенні насиченості крові киснем. В залежності від результату можна зрозуміти, чи є в користувача проблеми з дихальною системою. Нормальним вважається рівень в 95-100%. Якщо у вас показник менший, потрібно звертатися до лікаря. Також пульсоксиметр вимірює частоту серцевих скорочень.

- Безконтактний термометр. Це більш сучасний аналог ртутних та електронних пристроїв. Але на відміну від них він вимірює температуру за долю секунди, і при цьому не потрібен контакт з тілом. Для того, щоб інфрачервоний датчик зафіксував потрібну інформацію термометр потрібно розташувати на в кілька сантиметрів від тіла.

- Електронний тонометр. Існують різні типи пристроїв, але найзручнішим з них є той, що одягається на зап’ястя. Він компактний та дуже простий у використанні. А тиск вимірює не гірше свої старших аналогів.

- Смарт годинник. Як би це неймовірно для когось не звучало, та смарт годинник також знаходиться в цьому списку цілком заслужено. Сучасні гаджети, крім своїх основних функцій, виконують і десятки інших. Серед них є ряд діагностичних, що аналізують стан організму: ЧСС, насиченість артеріальної крові киснем, артеріальний тиск, температуру тіла. Деякі флагманські моделі можуть навіть кардіограму зробити.

Результати аналізу стану організму смарт-годинником неправильно прирівнювати до тих, що отримані в лікарняних умовах, адже цей прилад має іншу основну функцію. Та використовуючи його для вимірювання рівня кисню, тиску, температури, ЧСС, ви зможете зрозуміти, потрібно вам звернутися до фахівця чи ні.

Головна перевага смарт-годинника полягає в тому, що він знаходиться на руці практично завжди. Тому ви зможете перевірити себе у будь-який час.

Звичайно ж, купувати чи не купувати перечислені прилади, вирішувати лише вам. Але, повірте, вони точно вам не завадять. Найкращим варіантом багато хто вважає хороший смарт-годинник. Він не лише замінить одразу кілька діагностичних пристроїв, а й виконуватиме десятки інших функцій.

Оценка материала:

5.00 / 2
Топ-5 корисних гаджетів для контролю стану здоров'я 5.00 5 2
Прес-релізи / Товари та послуги
26.09.2022 248
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост

    Холодильник, в камерах которого не образуется иней — практичный, удобный в эксплуатации прибор. Реализованная в технике Samsung система No Frost позволяет обходиться без регулярного размораживания.

  • Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки: новая эра в деревообработке Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки: новая эра в деревообработке

    Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки революционизируют деревообрабатывающую отрасль. Узнайте об их преимуществах, технических характеристиках и влиянии на производство. Советы по выбору и использованию.

  • Як обрати біотуалет для інваліда Як обрати біотуалет для інваліда

    Після повної чи часткової втрати активності та можливості переміщатися самостійно, людина не може обслуговувати себе самостійно і тим більше ходити до туалету. Для вирішення такого завдання виробники пропонують стільці-туалети, крісла та біотуалет для інвалідів для дому.

  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.