<
НОВИНИ ДНЯ: В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Буданов пояснив, як змінилася армія РФ від початку повномасштабної війни  Меню на Великдень 2024: найкращі страви до святкового столу  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Зеленський назвав наступні цілі диктатора Путіна після України  Спека чи дощі: метеорологиня про погоду на літо 2024всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.10.2022 1386

Вєрка Сердючка з мамою оголилися і зібралися на Щекавицю

Артистка Вєрка Сердючка попри те, що наразі перебуває у благодійному турі, уважно стежить за українськими трендами.

2575c4269cc7f29728121d98049979ca_01.10.22

Так от, Вєрка Сердючка разом з мамою, яку грає акторка Інна Бєлоконь, разом з іншими українцями зібралася на гору Щекавицю у Києві у разі ядерного удару Путіним. Пише ТСН. 

Як відомо, гора Щекавиця стала популярною після погроз Путіна застосувати ядерну зброю на території України. Користувачі соцмереж почали фантазувати, як і де вони проведуть останні хвилини свого життя. Однією з ідей було провести оргію на вершині Щекавиця. Ідея породила чимало жартів та мемів в мережах.

Звісно ж, до них долучилася й Вєрка Сердючка. На сторінці в Instagram артистка розмістила кадр, на якому позує разом з мамою. Вони зображені оголеними, лише у трусах. Хто є хто на фото видає зірка та хустка на головах. А над Сердючкою та мамою видніється напис: "Щекавиця".

"Ми майже на місці…" – підписала кадр Сердючка.

Шанувальники були приголомшені дотепністю зірки, про що повідомили їй у коментарях:

"Проходьте . Чекаю на вас на рожевому простирадлі зліва від синього бідону з молоком", - написав ведучий Андрій Бєдняков. "Ахахах, найкращі! Дякую за усмішку в такі хренові часи", "Викликайте пожежну безпеку, бо це дуже гаряче", "Для тих хто не зможе приєднатися буде онлайн трансляція, супутник тільки для цього й купили".

Оценка материала:

5.00 / 2
Вєрка Сердючка з мамою оголилися і зібралися на Щекавицю 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
01.10.2022 1386
Еще материалы раздела «Суспільство»