<
НОВИНИ ДНЯ: "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.10.2022 21614

"Бабине літо" в Україні затримається: синоптик розповів, на яку погоду чекати

Потепління в Україні може затриматися приблизно до кінця другої декади жовтня-2022. Судячи з цього прогнозу, поточний місяць може стати теплішим за вересень.

Відповідні дані опублікував на сторінці у Facebook народний синоптик Стас Щедрін. Він попередив, що дата закінчення потепління ще не є остаточною. Пише news.obozrevatel.com.

Як написав Щедрін, ймовірно, "бабине літо" в нашій країні триватиме не до 10-12 числа, а довше.

"Таке відчуття, що вересень з жовтнем помінялися місцями: у вересні холод і дощі, а у жовтні навпаки сонце та комфортне тепло", – зазначив синоптик.

Оценка материала:

5.00 / 4
"Бабине літо" в Україні затримається: синоптик розповів, на яку погоду чекати 5.00 5 4
Життя та Стиль / Суспільство
07.10.2022 21614
Еще материалы раздела «Суспільство»