<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцо  Короткочасні грози з проясненнями: синоптик дала прогноз погоди в Україні на 17 травня  Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомовсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
14.10.2022 392

Оригінальні світшоти

Світшот жіночий та чоловічий.

Світшоти ‒ обовʼязково складова як чоловічого, так і жіночого демісезонного та зимового гардеробу. Класичний світшот спочатку вважався суто спортивним одягом ‒ його надягали на тренування чи при поверненні з тренувань. Відповідно цей одяг вам бути зручним, гігроскопічним (щоб вбирати зайву вологу), давати доступ повітря до шкіри й водночас забезпечувати комфортну температуру тіла.

Популярність світшотам принесла популяризація спортивного способу життя, а разом з попитом на світшоти зʼявилися різноманітні ідеї щодо урізноманітнення ‒ застібки, написи, принти й візерунки, каптури тощо. Проте незмінним залишався комфорт світшотів, які є у гардеробі людей різного віку й статі.

Характеристики світшотів

Для цього одягу характерна округла горловина та крій рукава реглан або з приспущеними плечами. Світшоти не повинні облягати тіло щільно ‒ вони стали одним з найулюбленіших видів одягу поціновувачів стилю оверсайз.

Для того, щоб світшот надійно захищав від втрати тепла, у крою передбачені манжети та куліси.

Втім, наразі дизайнери пропонують моделі, що значно відрізняються за кроєм, наприклад, укорочений світшот для дівчат з ідеальною фігурою  чи довгий, який кваліфікується вже як спортивна сукня.

Існують світшоти з розрізами, які спрощують рух, з рукавами на ¾ на прохолодну літню погоду, з кишенями різного крою, на утепленій підкладці тощо.

Для пошиву використовують трикотаж з бавовни, іноді ‒ з домішками синтетичної нитки. Також модні варіанти плетених світ-шотів з ниток із вмістом вовни.

Обираємо чоловічі світшоти - https://kram.kr.ua/choloviki/

Чоловічі светри та світшоти діляться на кілька категорій:

- Власне спортивні;
Кежуал;
Офісний варіант.

Для спортивного варіанту характерні зручність, мінімум прикрас, зручні кишені з застібками, у яких можна зберігати під час пробіжки ключі, гаманець, телефон.

Світшот стилю кежуал може мати виразні акценти у дизайні, він гарно виглядає у комплекті з джинсами, бриджами, брюками довільного крою.

Офісний варіант не є розповсюдженим. Для нього характерні класичні кольори (чорний, білий, беж, сірий), класичні орнаменти.

Вважається, що варто купити світшот чоловічий до Нового року ‒ такий подарунок, незалежно від обраної моделі, завжди буде доречним.

photo_e6c992ac-3aea-11ec-8b12-5254009e1745-423x635

Обираємо світшот жіночий - https://kram.kr.ua/zinki/

Жіночі світшоти представлені значно ширшим модельним рядом. Вони відрізняються за такими параметрами:

- Довжина;
Колір;
Наявність/відсутність каптура;
Тип оздоблення (набитий візерунок, вишивка тощо);
Тип матеріалу;
Наявність теплої підкладки.

Раніше такий одяг носили винятково зі спортивним взуттям, зараз дизайнери рекомендують купити світшот жіночий у комплекті з взуттям різних видів. Сучасні тренди дозволяють комбінувати цей вид одягу зі спідницями строгого крою і легковажними міні, джинсами, бриджами, брюками, кросівками, кедами, балетками й туслями чи котильйонами на підборах.

А вишукані візерунки й принти зроблять навіть простий білий світшот вишуканим і незабутнім.

Наші світшоти доводять ‒ мода може й повинна бути зручною!

photo_f69ab2fe-f75b-11ea-8b09-5254009e1745-569x800

Де купити світшот?

У магазині «Крамниця вишитого одягу» можна придбати сучасні моделі світшотів для чоловіків, жінок і дітей різного віку. Оскільки наша компанія є виробником, ми гарантуємо високу якість всіх товарів, ідеальний добір приємних на дотик гіпоалергенних матеріалів для виготовлення одягу та розумних цін на весь асортимент.

Зручний фільтр дозволить швидко підібрати модель, яка відповідає запитам клієнта. Пропонуємо оперативну доставку обновок  по всій території України.

Завітайте до сайту - https://kram.kr.ua

Оценка материала:

5.00 / 3
Оригінальні світшоти 5.00 5 3
Прес-релізи / Товари та послуги
14.10.2022 392
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост

    Холодильник, в камерах которого не образуется иней — практичный, удобный в эксплуатации прибор. Реализованная в технике Samsung система No Frost позволяет обходиться без регулярного размораживания.

  • Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки: новая эра в деревообработке Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки: новая эра в деревообработке

    Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки революционизируют деревообрабатывающую отрасль. Узнайте об их преимуществах, технических характеристиках и влиянии на производство. Советы по выбору и использованию.

  • Як обрати біотуалет для інваліда Як обрати біотуалет для інваліда

    Після повної чи часткової втрати активності та можливості переміщатися самостійно, людина не може обслуговувати себе самостійно і тим більше ходити до туалету. Для вирішення такого завдання виробники пропонують стільці-туалети, крісла та біотуалет для інвалідів для дому.

  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.