<
НОВИНИ ДНЯ: Навіщо Китаю заморожування російсько-української війни: політолог звернув увагу на цікавий момент  Макрон радить французам не обирати до парламенту ультралівих та ультраправих, - AP  Шольц про ідею Путіна щодо "перемир'я": ті, хто вірять, явно передивилися Russia Today  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотнішевсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
21.10.2022 150

Чоловічі сумки через плече: шукаємо особистого помічника на кожен день

Певно кожен чув сучасну назву класичного аксесуара із ремнем через плече — сумка-мессенджер. Це небанальна варіація на тему комфортного та функціонального атрибута. Чоловічі сумки через плече не схожі на портфель або сумку листоноші. Це оновлений формат щоденного аксесуара, зручного, практичного, і головне — стильного.

Формуючи образ успішної та статусної людини, потрібно приділити увагу деталям. Брендова чоловіча сумка через плече бездоганно доповнить гардероб.

Якісна та дорога, з натуральної шкіри й металевою фурнітурою, — сумка-месенджер виграшно розкриє композицію ділового костюма, охайно випрасуваної сорочки, дорогих парфумів й годинника, брендового взуття.

Наскільки стильний персональний аксесуар, вирішувати володарю. Сьогодні існує безліч направлень, модних тенденцій та трендів, де кожен знайде ідеального помічника у натуральній шкірі.

До кежуал, ділового образу, студенту та викладачу, менеджеру та керівнику: саме час придбати свій незамінний атрибут!

Великі та місткі чоловічі сумки через плече формату А4

Робота з паперами, необхідність брати з собою ноутбук та інші гаджети є не лише примхою, а необхідністю сучасної людини. Студентам потрібно здавати роботи, дипломні, курсові. Робітникам підприємств готувати документацію, а IT-спеціалістам мати своєчасний доступ до мережі інтернет.

Усі перелічені фактори створюють середовище, де не обійтись без комфортної чоловічої сумки-месенджера А4.

Актуальні моделі та їх опис:

1. Поціновувачам класичного стилю, на кшталт вже знайомого портфеля. Сподобається виріб з вінтажним оформленням корпусу, обов'язково в натуральній шкірі, з кришкою на два ремінці. Основний ремінь регулюється. Можна розмістити через торс, або повісити на одне плече. Корпус переважно м’який, але існують атрибути з ущільненими боками.

2. Якщо подобається вінтаж, обираємо цікаву комбінацію текстиль + натуральна шкіра. Перевагою є додатковий захист для тканинної частини, яка просочена спеціальними вологостійкими засобами.

3. Сумка-месенджер із вертикальним блоком. Зручна, коли володар пересувається пішки або ж громадським транспортом. Аксесуар комфортно прилягає до тіла, людям поруч буде зручно. Та й за безпечність вмісту можна не переживати. Дизайн зустрічається кежуал чи спортивний.

4. Незмінний діловий портфель. Потрібно презентувати себе, як відповідальну людину? Це ваш варіант! Відмінною рисою є перекидна кришка на клапані.

5. Урбан-сумки чоловічі. Відносно нові, але бездоганні у своєму поєднанні функціональності й стилю. Корпус класичний, на формат А4. Верх виконано у формі ролу, нагадує рюкзак-трансформер. Є ручки для носіння у руках.

6. Папка для документів. Лаконічна, без зайвого декору, на блискавці, усі кишені всередині.

Чоловічі сумки через плече середні та маленькі

Магазин Empire Bags пропонує товари власного виробництва, вітчизняних та брендових виробників:

- месенджери з перекидною кришкою чи без, додатковими зовнішніми кишенями;

- на 1-3 відділення;

- з ременем через плече та додатковим ремінцем для фіксації на кисті;

- зі стилізацією під 60-ті, об'ємними кишенями, вінтажними шорскосістними поверхнями;

- вишукані однотонні рішення у чорному кольорі, коричневій гамі, цікавих відтінках смарагду, марсала, бордо;

- зручні слінги та міні месенджери для прогулянок, альтернатива барсеткам та клатчам;

- прямокутні, квадратні, овальні, «грушоподібні» форми, з м’яким чи ущільненим каркасом;

- зі шкіри канвас, кінської, телячої, свинячої, під рептилію, у зернистому чи гладкому оформленні.

Шукайте свій крутезний варіант серед брендів Ashwood, Visconti, Hill Burry, Blanknote, Black Diamond, Blamond, Manufatto, Tuscany Leather та Virginia Conti. Чоловічі сумки через плече чекають на тебе в каталозі Empire Bags!

Оценка материала:

5.00 / 2
Чоловічі сумки через плече: шукаємо особистого помічника на кожен день 5.00 5 2
Прес-релізи / Товари та послуги
21.10.2022 150
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Для чего нужны поводки для собак Для чего нужны поводки для собак

    Для безопасных и комфортных выгулов домашних питомцев широко применяются специализированные поводки, подобранные с учетом их назначения, размеров и характера животного. В данной статье мы рассмотрим различные типы собачьих поводков, их особенности, преимущества и недостатки, а также дадим рекомендации по выбору подходящего варианта для щенка или собаки маленькой, средней или крупной породы.

  • Одяг на виписку для хлопчика: що потрібно взяти для новонародженого малюка Одяг на виписку для хлопчика: що потрібно взяти для новонародженого малюка

    Найважливішим пунктом у переліку речей для пологового будинку є одяг для новонародженого. Молодій матусі рекомендується почати готувати одяг на виписку з роддому для хлопчика вже приблизно за два-три місяці до передбачуваних пологів. У дитячих магазинах можна вибрати як спеціальні костюмчики для певної статі, так і універсальні речі нейтрального кольору. Головне, щоб усі елементи костюма на виписку для хлопчика були виконані з натуральних матеріалів. Перед використанням речі, звісно ж, потрібно випрати за допомогою дитячого порошку і потім пропрасувати.

  • Функционал пульта RadioMaster TX16S Функционал пульта RadioMaster TX16S
  • Meest Пошта і Shop-Express розширюють можливості онлайн-торгівлі для українців Meest Пошта і Shop-Express розширюють можливості онлайн-торгівлі для українців

    Meest Пошта і Shop-Express об’єднали зусилля, щоб спростити онлайн-продажі для підприємців. Відтепер українці можуть створити інтернет-магазин в один клік і підключити до нього доставку Meest Пошта для відправки товарів по Україні та за кордон.

  • Лампа для маникюра: как выбрать идеальное освещение для вашего рабочего места Лампа для маникюра: как выбрать идеальное освещение для вашего рабочего места

    Для каждого мастера маникюра важно иметь качественное освещение, которое позволит выполнять работу на высшем уровне. Одним из ключевых инструментов является лампа для маникюра. В этой статье мы расскажем, почему важно купить лампу для маникюра (https://ukrsalon.com.ua/collection/nastolnye-lampy-dlya-manikyura), какие виды ламп существуют и как выбрать ту, которая идеально подойдет для ваших нужд.