<
НОВИНИ ДНЯ: Необхідність продовжувати "СВО", умови переговорів та стратегічна поразка РФ: головні тези з інтерв'ю Лаврова російським пропагандистам  Україна здатна досягати потрібних цілей в тилу РФ зброєю власного виробництва – ISW  Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйцявсі новини дня
Політика
Україна
26.10.2022 488

Росіянам небезпечно залишатися у Херсоні. Потім не зможуть втекти, - Резніков

Окупантам небезпечно залишатися у Херсоні та вести вуличні бої з ЗСУ, оскільки потім вони не зможуть втекти з міста.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на слова міністра оборони України Олексія Резнікова в інтерв'ю Fox News.

За його словами, ЗСУ контролюють усі мости через Дніпро, тож в окупантів не буде можливості покинути місто, як було під час деокупації під Харковом.

“Не зовсім вірю, що росіяни матимуть змогу вести вуличні бої. Тому що для них це не оптимальний варіант. Ми контролюємо всі мости у річці Дніпро, використовуючи HIMARS та іншу артилерію. І для них це ризиковано залишатись у Херсоні, бо вони потім не зможуть втекти, як це було в Ізюмі”, - заявив міністр.

Він наголосив, що війна в Україні зараз перебуває на третьому етапі - поступовому звільненні окупованих територій.

Рєзніков пояснив, що перший етап полягав у тому, щоб зупинити російську армію. На другому етапі вдалося стабілізувати ситуацію вздовж усієї лінії фронту.

Раніше ми писали, що окупанти продовжують тікати з Херсона, вони вивозять майно та документи.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росіянам небезпечно залишатися у Херсоні. Потім не зможуть втекти, - Резніков 5.00 5 2
Політика / Україна
26.10.2022 488
Еще материалы раздела «Україна»