Життя та Стиль
Суспільство
Манник за кілька хвилин з доступних складників: просто все перемішайте
Манник на кефірі - неймовірна смакота до чаю із серії пирогів-п'ятихвилинок, або "гості на порозі". Роблять його з найпростіших інгредієнтів, які часто є в холодильнику.
Рецептом поділилася відома українська кулінарка Лілія Цвіт. Пише rbc.ua.
Інгредієнти на форму 20х20 см:
- яйця - 2 шт.
- цукор - 200 г
- ван.цукор - 1 ст. л.
- кефір - 250 мл
- сода - 1 ч. л.
- оцет - 1 ст. л.
- масло - 100 г
- сир - 200 г
- манка - 200 г
- борошно - 150 г
Покрокове приготування
З'єднайте яйця, цукор, ванільний цукор, кефір, розтоплене вершкове масло, кисломолочний сир, соду погашену в оцеті.
Змішайте все до однорідності. Додайте манку і борошно. Змішайте, щоб не було грудочок.
Змастіть форму для випікання вершковим маслом. Випікайте при температурі 170 градусів близько 150 хвилин.
Готовий манник посипте цукровою пудрою.