<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершене  В Україні утримається суха погода, вдень до +23°  РФ не запрошена на саміт миру, але процес без неї немислимий – заява Швейцарії  США попередили, що Грузія ризикує зв'язками з НАТО та ЄС через закон про іноагентів  В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травня  Проблема хрущівок в Україні. Які варіанти рішення розглядають у парламенті  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильновсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.10.2022 3253

"Це вже остання хвиля тепла": синоптик розповів, коли до України прийде похолодання

Тепла погода, яка зараз тримається в Україні, стане останньою цього року. Після бабиного літа до нашої країни надовго прийдуть холоди.

Як розповів ТСН народний синоптик Станіслав Щедрін, потепління, яке накрило Україну 26 жовтня, триватиме до 4-6 листопада. Згідно з його прогнозом, температура повітря прогріється до +14...+19 градусів. Пише obozrevatel.com.

"Це вже буде остання хвиля тепла, а потім, найімовірніше, різко похолодає, дощитиме і навіть засніжить", – прогнозує синоптик.

За даними Укргідрометцентру, на Закарпатті та півдні стовпчики термометра піднімуться до +21 градуса.

Раніше синоптики спрогнозували, що сильні морози прийдуть до України лише в січні 2023 року. У грудні в більшості областей очікуються плюсові температури.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Це вже остання хвиля тепла": синоптик розповів, коли до України прийде похолодання 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
28.10.2022 3253
Еще материалы раздела «Суспільство»