<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.10.2022 19685

До України йде похолодання: синоптик попередив про зміну погоди

Українців очікують значні погодні зміни. До країни йде повітря з Атлантики.

Синоптик  Віталій Постригань заявив, що найближчими днями до України прийде похолодання на зміну теплим дням. Пише ТСН. 

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

За його прогнозом, найближчими днями погоду визначатиме перенесення повітряних мас з Атлантики.

"Понеділок почнеться з погодних змін. У Центральній Україні варто чекати зниження температурних показників. Температура вночі 2-7º тепла, вдень 7-12º. Цього року природа досить "делікатно" переводить нас зі світу яскравої і теплої "золотої осені" в сумну і темну пору року", - додав Постригань.

Як повідомлялося, народний синоптик Володимир Деркач розповів, що у листопаді буде репетиція зими. На початку листопада народний синоптик обіцяє теплу погоду як для осені, а ось від середини місяця прогнозує похолодання і навіть сніг.

Оценка материала:

5.00 / 2
До України йде похолодання: синоптик попередив про зміну погоди 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
31.10.2022 19685
Еще материалы раздела «Суспільство»