НОВИНИ ДНЯ: Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухнівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.11.2022 1692

Прогноз невтішний: народний синоптик розповів, яку погоду українцям очікувати у листопаді

Початок місяця ще потішить теплом, але потім відчутно похолодає.

Народний синоптик Стас Щедрін розповів, якою в Україні буде погода в листопаді.

Своїм прогнозом від поділився з ТСН.ua.

Так, за його словами, останній місяць цьогорічної осені буде переважно холодним.

"Орієнтовно від 1 до 6 листопада в більшості областей ще переважатиме відносно теплий характер погоди та іноді місцями покапуватимуть невеликі дощі. А а от вже від 7-9 числа та аж всю другу декаду листопада є велика ймовірність, що всю країну, за винятком півдня, накриє відчутне похолодання. Подекуди навіть до мінусів у денний період", - прогнозує Щедрін.

Більше того, він додає, що в Україні, окрім півдня, у другій декаді листопада очікується сніг.

"Усюди, окрім півдня, може притрусити снігом. Також і третя декада листопада вже не радуватиме теплом, а навпаки, похолодає ще сильніше, але опадів повинно поменшати", - говорить народний синоптик.

Нагадаємо, раніше в Укргідрометцентрі спростували фейк щодо прогнозів про надзвичайно сувору зиму. Більше того, там зазначили, що цьогорічна зима не матиме довготривалих періодів із дуже сильними морозами, як це було раніше. Похолодання, звісно, будуть, але короткочасні та з температурою вночі не нижче мінус 20 градусів.

Водночас завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС Віра Балабух взагалі прогнозує, що зима 2022-2023 років буде теплою.

Оценка материала:

5.00 / 2
Прогноз невтішний: народний синоптик розповів, яку погоду українцям очікувати у листопаді 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
01.11.2022 1692
Еще материалы раздела «Суспільство»