<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.11.2022 728

Українки здобули три золоті та одну бронзову медалі на олімпіаді з інформатики

На європейській олімпіаді з інформатики для дівчат команда України у складі чотирьох учасниць здобула три золоті та одну бронзову медалі.

630_360_1667240289-318_01.11.22

Про це повідомляє Міністерство освіти і науки України у Телеграмі, передає Укрінформ.

«З 16 до 23 жовтня 2022 року в Анталії (Туреччина) відбулась Європейська олімпіада з інформатики для дівчат. В олімпіаді взяли участь 155 учасниць із 42 країн», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що команда України у складі чотирьох учасниць здобула три золоті та одну бронзову медалі. Це найкращий командний результат серед усіх країн-учасниць.

Українську команду представляли учениця 10-го класу Київської гімназії «Академія» Аліса Потьомкіна, яка здобула золоту медаль, посівши 2-ге місце (тренер – Мельник В.І.), учениця 11-го класу Хмельницької гімназії №1 Дарина Карпенко, яка здобула золоту медаль, посівши 4-те місце (тренер – Попик А.В.), випускниця Кременчуцького ліцею «Політ» Юлія Татарінова, яка здобула золоту медаль, посівши 8-ме місце (тренер – Мельник В.І.), а також учениця 11-го класу Інтернаціональної школи Лінцу (Австрія) та дистанційної школи «Оптіма» Уляна Маланяк, яка здобула бронзову медаль, посівши 27-те місце (тренер – Попик А.В.).

Як повідомляв Укрінформ, українець Куриленко виграв «бронзу» молодіжного чемпіонату світу з вільної боротьби.

Оценка материала:

5.00 / 1
Українки здобули три золоті та одну бронзову медалі на олімпіаді з інформатики 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
01.11.2022 728
Еще материалы раздела «Суспільство»