<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  В Україні розширили географію населених пунктів, де можна купити житло в рамках "єВідновлення"  Блінкен детально розповів про план США, що допоможе Україні "міцно стояти на ногах"  Щоб котлети були соковитими, що рекомендують досвідчені господині додати до фаршу  Путін помиляється, розраховуючи на тривалу війну: Блінкен назвав причини  Яка пенсія "світить" українцям із зарплатою у 20 тисяч: розмір здивує  Мобілізація чиновників: у Міноборони пояснили, кого можуть призвати до ЗСУвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.11.2022 926

Чому росіяни так радіють загибелі українських дітей: пояснення психолога

Жителі РФ намагаються попри все виправдати дії свого керівництва і співгромадян, які чинять ці звірства на території України.

97df28d7b754a6242fb6884cfc614e85_01.11.22

У соціальних мережах дуже багато росіян постійно радіють атакам свого злочинного керівництва по об'єктах цивільної інфраструктури України і навіть житлових будинках. Здається, деякі громадяни РФ навіть зловтішаються смертю мирних українців, зокрема й дітей. Пише ТСН. 

Чому росіяни радіють від страждань українських дітей, розповів "24 каналу" психолог Валентин Кім.

За його словами, жителі РФ намагаються попри все виправдати дії свого керівництва і співгромадян, які чинять ці звірства на території України. Це їм необхідно, адже агресія без результату може піти у фазу аутоагресії, тобто спрямуватися на них самих.

"Їм необхідні хоч якісь перемоги. Навіть якщо це просто діти, які страждають", – каже Кім.

На думку психолога, смерті цивільних українців і є цією "перемогою" для росіян. І неважливо навіть, про кого йдеться – військових, доросле цивільне населення чи навіть дітей.

Кім згадав про російського пропагандиста Антона Красовського, який на росТБ закликав топити українських дітей у річці або спалювати їх.

"Це ж знаходить розуміння у російському суспільстві. Так, є дорікання. Його позбавили можливості певний час займатися пропагандою, він навіть просив вибачення. Проте він сказав, що його "понесло", а не запевнив, що не думає так. Тобто питання не в тому, що він неправильно думає. Питання у тому, що він не зміг це приховувати", – зазначив психолог.

Скандальна заява пропагандиста Красовського

Російський пропагандист Антон Красовський разом із гостем обговорили в ефірі прокремлівського каналу Russia Today, як треба знищувати українських дітей.

Такі слова Красовського викликали невдоволення навіть у самих пропагандистів і простих росіян, які назвали його українським "шпигуном".

Раніше Красовський вже закликав до геноциду українців і ліквідації незалежності нашої держави, за що в Україні проти нього було завершено досудове розслідування.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чому росіяни так радіють загибелі українських дітей: пояснення психолога 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
01.11.2022 926
Еще материалы раздела «Суспільство»