<
НОВИНИ ДНЯ: В ЄС відповіли, в яких кордонах Україна увійде до обʼєднання  Яке м'ясо на шашлик обрати: дієтологи назвали найбезпечніший варіант  Трамп виношує “мирний план” для України: що про нього відомо — The Telergaph  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  Як визначатимуть придатність до служби в армії: у Міноборони роз’яснили критерії для ВЛК  Замініть всього лише один інгредієнт – і звичний салат "Мімоза" заграє новими фарбами  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.11.2022 4572

В Україну йдуть заморозки: прогноз погоди на сьогодні

Синоптики попереджають, що в Україну повертаються нічні заморозки. При цьому сьогодні, 1 листопада, опадів не передбачається.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

Погода в Україні

Сьогодні в Україні буде сухо, але хмарно з проясненнями. У західних областях вночі та вранці місцями туман. Вітер північно-західний (в західних областях - південний), 3-8 м/с.

На заході та півдні вночі очікується +3 +8 градусів, а в інших областях -2 -3 градуси.

Вдень стовпчики термометрів покажуть у середньому +7 +12 градусів. У західних та південно-західних областях +13 +18, а на Прикарпатті до +20 градусів.

Погода в Києві

У столиці сьогодні буде мінлива хмарність. Вітер північно-західний, 3-8 м/с. У Києві температура повітря вдень до +12 градусів, а вночі прогнозується до -2 градусів.

Нагадаємо, синоптики вважають, що майбутня зима в Україні може виявитися теплішою, ніж минулого року.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну йдуть заморозки: прогноз погоди на сьогодні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
01.11.2022 4572
Еще материалы раздела «Суспільство»